Моуриньо пожела успех и три загуби срещу Юнайтед на "новия Моуриньо"

Специалния приветства новия мениджър на Хъл Сити Марко Силва в английския футбол

Моуриньо пожела успех и три загуби срещу Юнайтед на "новия Моуриньо"

Жозе Моуриньо даде своята подкрепа за новия мениджър на Хъл Сити Марко Силва. Двамата португалци се изправят един срещу друг тази вечер на „Олд Трафорд” в първа полуфинална среща за Купата на Лигата. След реванша в края на месеца те ще играят още веднъж един срещу друг само шест дни по-късно във Висшата лига.

„В Португалия той е познат като един добрите млади треньори. Той отиде в Гърция и никой не знае какво постигна там. Никой не знае, че беше шампион и сега идва в голямата игра. Това е голяма възможност за него и се надявам да загуби три мача /бел. ред. срещу Юнайтед/ и да спечели всички други. Той не получи топ работа веднага. Справи се добре в малък клуб в Португалия и после отиде в Спортинг, един от трите топ отбора. Спечели купата, мисля, че завърши втори в първенството и поле отиде в Гърция и стана шампион с Олимпиакос”, каза Моуриньо, демонстрирайки че познава отлично работата на своя колега и сънародник.

„За мен той е много стабилен. Въпреки че е млад, той е много опитен и зрял и нямам търпение да имаме още един португалец тук. Той е от по-младото поколение в сравнение с мен и много бих се радвал да се справи добре, но знаем, че е трудно да скочиш нагоре, ако си на дъното във Висшата лига”.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки