С мисъл да изпревари Лудогорец „синята лавина” отпътува отново към Кипър (+ВИДЕО)

"Всички се раздават на макс", заяви капитанът Минев, а Сашо Александров се радва, че начело е млад треньор като Топузаков

С мисъл да изпревари Лудогорец „синята лавина” отпътува отново към Кипър (+ВИДЕО)
Левски замина отново на подготвителен лагер в Кипър, където акцентът вече ще падне върху контролните срещи на втория в класирането на Първа лига.
 
С група от 24 футболисти "сините“ се събраха на стадион „Георги Аспарухов“ днес в 11:30 часа, след което потеглиха за летище „София“ с клубния автобус.
 
Във втората част от лагера ще бъдат изиграни четири контролни срещи.
 
„Всичко в клуба е наред”, казаха почти в един глас капитанът Веселин Минев и десният бек Сашо Александров, разписал се в първата контрола на „сините” – срещу лидера в Румъния Виторул (1:2).
 
С тима тръгна и последното ново попълнение Антон Огнянов. Веско Минев му пожела да стане шампион при втория си престой в клуба от „Герена”.

 
„Първия път като е бил, аз не бях. От това, което показа в Дунав, заслужено е в най-добрия отбор в България. Дано да покаже това, което може, и при втория си престой да стане шампион.”
 
„Като цяло се очакват контролните срещи, да изчистим облика на отбора и да се върнем всички здрави.”
 
„Подготовката върви много добре, всички се раздават на макс, треньорите са доволни. Мисля, че трябва да бъдем доволни всички.”
 
„В Левски ако покажеш качества, бързо се интегрираш, новите момчетата свикват, адаптират се добре, естествено, че показват качества. Като капитан мога да кажа, че имат качества и заслужено са тук.”
 
„Аз отдавна съм сам на левия бек, бъзикам се. Мики го преотстъпиха, най-вероятно ще намерят някого, не ми влияе, важното е да има конкуренция.”
 
Целта на Левски е да стане шампион, от колко години не е бил шампион?! Затова се борим. Всичко зависи от нас, и миналата година водехме на Лудогорец, и тази също, всичко си зависи от нас. Малка е разликата, от нас си зависи.”
 
„За момента щом изоставаме, нещо липсва. Надявам се да го намерим и да го изчистим.”
 
„Ако кажа, че не следя конкурентите Лудогорец и ЦСКА, ще излъжа. Преглеждам новините, но задълбочено не”, каза Минев на „Герена”, преди отборът да отиде на летище София.  
 

 
Десният бек Сашо Александров не беше толкова убеден, че новите попълнения – нападателят Амаду Сукуна, защитникът Давид Яблонски и крилото Антон Огнянов, ще се впишат по най-добрия начин.
 
„Доста се стараят, тренират здраво, ще видим по време на първенството. Още е рано да се каже, те са добри, ще видим по време на първенството.”
 
„Огнянов абсолютно ще се адаптира, ние се познаваме, той е доста добър футболисти и добро момче, мисля, че няма да има никакъв проблем.”
 
„Мисля, че трябва да има на всеки пост по двама равностойни футболисти и който е по-добър, той да играе. Така и аз ще давам всичко от себе си, ще се развивам.”
 
„Мисля, че доста добре върви подготовката, в Кипър има добри терени, времето е добре, всичко е наред. Дано да изчистим нещата и всичко да е наред.”
 
„Бях забравил какво е да вкарваш гол, но се радвам, че вкарах. Дано да вкарам в някой мач за първенство. Ако вкарам такъв гол там, ще се гордея и ще се радвам.”
 
„Мисля, че този сезон ще ни е по-силен от миналия. Надявам се да минем Лудогорец. Мисля, че колективът ни е на топ ниво. Всичко е наред засега.”
 
„Мисля, че даже е по-добре, че Елин Топузаков е млад. По-младите хора знаят за какво става въпрос и по-добре се комуникира с тях.”
 
„Реална цел е шампионската титла, сега са 4 точки, дори да бият Лудогорец в отложения си мач, ще са 7 точки. Това са 2-3 мача, в които може да се променят нещата”, оптимист е 30-годишният краен бранител.
 
Програма:
 
29.01. контрола срещу Уйпещ (Унгария)
 
02.02. контрола срещу УФА (Русия)
 
05.02. контрола срещу Теплице (Чехия)
 
08.02 контрола срещу Партизан (Сърбия)
 
Предвижда се контрола с Локо София на 11 или 12 февруари.  


 
Ето и цялата група на „сините“:
 
Боян Йоргачевич, Димитър Шейтанов, Николай Кръстев, Веселин Минев, Александър Александров, Димитър Пиргов, Симон Сандберг, Давид Яблонски, Сашо Александров, Сърджан Лукин, Деян Иванов, Роман Прохазка, Джереми Де Ноойер, Георги Костадинов, Мехди Бурабия, Божидар Краев, Илия Юруков, Ивайло Найденов, Антон Огнянов, Станислав Иванов, Антонио Аниете, Франсис Нар, Амаду Сукуна, Бабатунде Адениджи
 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки