Кристиано Роналдо се чувствал наранен от освиркванията на "Бернабеу"

Това го наранява, но Роналдо знае, че феновете също така и ни подкрепят, казва Кейлор Навас

Кристиано Роналдо се чувствал наранен от освиркванията на "Бернабеу"

Кристиано Роналдо се чувствал наранен от освиркванията на „Сантяго Бернабеу” към него, сподели съотборникът му в Реал Мадрид Кейлор Навас.

Португалецът е рекордьор по голове в историята на клуба и актуален носител на „Златната топка”, но явно това не му гарантира обичта на феновете, които го освиркаха при домакинската победа с 3:0 на Реал Сосиедад, въпреки че в този мач той вкара гол и даде асистенция.

„Може да се каже, че Кристиано наистина обича всички фенове, Серхио Рамос също го каза. Не е като да не му пука, че го освиркват. Това го наранява, но Роналдо знае, че феновете също така и ни подкрепят. Той винаги се опитва да помага на отбора като вкарва голове. Такива неща се случват. Аз бях нов играч в клуба и това не ме изненада”, казва костариканският вратар и призова за обединение.

„Когато фенове и играчи са обединени, отборът винаги е много по-силен. Когато феновете застанат зад нас, това ни дава огромен стимул, това искаме”.

За напрегнатата атмосфера в Мадрид въпреки първото място в Примера след отпадането за Купата на краля, Навас казва: „Обръщаме повече внимание на това, което се случва в отбора. Винаги може да играеш по-добре и това се опитваме да правим. Малко по малко достигаме до целите си. Чувстваме се добре, силни. Не искаме да губим доброто чувство за цялост и искаме да продължим да печелим”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки