Корейският Сувон промуши на четири пъти ЦСКА (ВИДЕО)

Това бе второ поражение за „червените” в контролите в Испания

Корейският Сувон промуши на четири пъти ЦСКА (ВИДЕО)

ЦСКА допусна втора загуба в контролните си срещи от подготвителния лагер, който се провежда в Испания. „Червените” отстъпиха с 0:4 от корейския Сувон Блууингс след голове на двама бразилци – Жонатан и Сантос, нападателя Ти Хун и влезлият като резерва Ким.

 

Двубоят трябваше да започне в 17:00 ч. българско време, но стартира 40 минути по-късно, защото съдийската бригада претърпя катастрофа на път за стадиона. В крайна сметка други рефери се отзоваха и мачът се проведе.

 

Новият нападател в редиците на тима на треньора Стамен Белчев – Кевин Кубемба – изигра първите си минути с екипа на ЦСКА, като започна сред титулярите и бе заменен след 60 минути игра. Дебютът обаче няма с какво по-съществено да се запомни.

 

През по-голямата част на контролата отборът на Сувон бе по-активният. Резултатът бе открит в 10-ата минута, когато Мин Уу центрира към далечната греда, там с глава Жонатан успя да засече и не остави шансове на Конов.

 

В 21-ата минута Чон-Сон отправи силен удар от дистанция, но топката мина покрай вратата за късмет на Александър Конов, който само я изгледа.

 

Малко след това Румен Руменов изпробва късмета си с удар от границата на наказателното поле, но не успя да затрудни вратаря.

 

През второто полувреме нещата на терена не се промениха. Белчев направи много промени, но неговият отбор така и не успя да намери ритъма си и да се противопостави на съперника си. В 53-ата минута корейците получиха дузпа след игра с ръка в наказателното поле след удар на Сантос. Бразилецът застана зад топката и бе точен. Той се засили в стил Неймар – бавно, със ситни крачки и с няколко спирания. Конов хвана ъгъла, но ударът бе достатъчно силен. Веднага след това футболистите на ЦСКА наобиколиха съдията да търсят сметка за начина на изпълнение на удара.

 

Останалите два гола паднаха в последните десет минути на контролата. Ти Хун се възползва от лошо изчистена топка и със силен удар се разписа за 3:0. Ким се разписа в 87-ата минута с удар от границата на наказателното поле, като топката бе пратена в долния ляв ъгъл. 

 

На 3 февруари ЦСКА ще изиграе петата си последна контрола срещу Сьондерийске.

 

Стартов състав: 30. Александър Конов, 3. Антон Недялков, 27. Николай Бодуров, 4. Божидар Чорбаджийски, 2. Стойчо Атанасов, 8. Румен Руменов, 22. Никола Колев, 17. Давид Симао, 10. Арсенио Нунеш, 19. Кирил Десподов, 24. Кевин Кубемба

 

Резерви: 12. Георги Китанов, 5. Рафаел Перес, 23. Александър Дюлгеров, 6. Рубен Пинто, 14. Рафаел Силва Фонтеш, 16. Красимир Станоев, 18. Александър Георгиев, 20. Петрус Бумал, 21. Руи Педро, 25. Тонислав Йорданов, 28. Пламен Гълъбов, 29. Милчо Ангелов, 26. Густаво Кулма, 9. Преслав Йорданов


 

ЦСКА - Сувон 0:4

 

0:1 Жонатан (10)

0:2 Сантос (54-дуз.)

0:3 Ти Хун (80)

0:4 Ким (86)


 

Зимните контроли на ЦСКА:

22 януари: ЦСКА - Локомотив (Москва, Русия) 2:1

26 януари: ЦСКА - Рубин (Русия) 2:4

30 януари: ЦСКА - Динамо (Киев) 2:2

1 февруари: ЦСКА - Сувон Блууингс 0:4

3 февруари от17:00 часа: ЦСКА - Сьондерийске

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки