Белчев разочарован: Който не дава максимума от себе си, няма да играе

Треньорът не е впечатлен от Рафаел Силва Фонтеш

Белчев разочарован: Който не дава максимума от себе си, няма да играе

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази разочарованието си след загубата с 0:4 от корейския Сувон. Той подчерта, че който не дава максимума от себе си, няма да играе.

 

„Не е добър резултатът и както и играта. Днес дадохме шанс на хората, които не получават редовно минути. Имахме и двама нови, които влязоха - Кевин и Рафаел. Това се натрупа срещу един силен и добре организиран отбор”, каза наставникът на „червените”.

 

„Във фаза защита стояхме много далеч от противника, беше късно да ги пресираме. Играхме много бавно, давахме възможност на противника да се прибира. Загубихме и борбата по фланговете”.

 

„Като схема на игра няма да има нищо общо с това, което днес показахме. Моят замисъл беше отборът да е компактен, отборът да държи един блок не само в средата, но и в предни позиции”, добави той и коментира представянето на новите играчи.

 

За Кевин Кубемба:

 

„За нас е един футболист, добро попълнение, няма как да направим изводи от този мач. Сутринта имаше тренировка от 40 минути, където участва. Тепърва ще навлиза”.

 

За Рафаел Силва Фонтеш:

 

„До петък ще знаем за него. Не ме впечатли днес. Ще видим дали въобще ще му дам шанс срещу Сьондерийске. Ще направим малко смени тогава в интерес на истината”.

 

„Очаквайте да видите хората, които се представят най-добре в тренировките и мачовете. Няма хора, които не дават максимума от себе си, да играят. Това няма каква да стане”. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки