1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Монтана се връща от новия сезон на стадион „Огоста”

Монтана се връща от новия сезон на стадион „Огоста”

"Смятам, че намерихме верните футболисти и дано успеем да изпълним поставената цел - оставане в Първа лига", каза Атанас Джамбазки

Монтана се връща от новия сезон на стадион „Огоста”

Монтана ще се завърне на своя клубен стадион „Огоста” от новия сезон. През пролетта и лятото там предстои да бъде извършен основен ремонт на официалния терен и да бъде решен окончателно проблемът с осветлението, съобщи "Червен картон". 

 

До тогава монтанци ще домакинстват отново на градския стадион в Ловеч, с изключение на отложената среща с Лудогорец (Разград). Мачът с шампиона е тази неделя, 12 февруари, от 15 часа на „Васил Левски” в столицата. 

 

„Това е голям проблем за нас, защото на практика ще бъдем гости във всяка среща. Това налага да променим и тактиката, ще играем на контраатака, нещо върху което работихме сериозно на лагера в Алания”, заяви старши треньорът на Монтана Атанас Джамбазки и разкри, че разкри, че е останал доволен от свършената работа по време на лагера в Турция. 

 

„Условията там бяха отлични, смятам че използвахме максимално добре тези две седмици. Имаме много нови футболисти, доволен съм от тях и от всички останали, които вложиха максимално старание по време на този лагер. В Алания отборът изигра пет контролни срещи, в които записа победа, два равенства и две загуби. Във всяка една от тези пет проверки показахме и добри неща, допуснахме и грешки, които ще се стремим да изчистим”, каза още Джамбазки. 

 

Наставникът на монтанци е категоричен, че новите футболисти са били приети много добре в отбора. 

 

"Отговорно заявявам, че в последните години в Монтана не е имало такъв страхотен колектив. Смятам, че намерихме верните футболисти и дано успеем да изпълним поставената цел, а тя е една - оставане в Първа лига". 

 

Монтана ще се раздели с няколко футболисти, с които президентът Румен Панайотов ще проведе разговори до края на седмицата. В момента се търси отбор, на който да бъде преотстъпен 19-годишият централен защитник Юлиян Чапаев. Заради контузия юношата на ЦСКА не замина с отбора на лагера в Алания. 

 

„Чапаев пропусна цялата подготовка на отбора и ще търсим варианти за него. Знаете, че взехме на лагера в Турция Саа, който се представи добре и ще се конкурира за титулярното място в центъра на отбраната с Михов и Бамба”, обясни треньорът на Монтана.

Илиан Илиев: Не се чувахме цяла седмица с Илиан (ВИДЕО)

Нямаше с какво да се изненадаме с ЦСКА

Томаш с критики към атаката на ЦСКА (ВИДЕО)

И треньорът на "червените" приключи с изказванията към Генчев

Пламен Илиев: Това е духът на Черно море (ВИДЕО)

Вратарят похвали атмосферата на "Тича"

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА "ТИЧА": Много битка и драма - 0:0 (ВИДЕО)

Отмениха гол на ЦСКА заради засада

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев