Топузаков: Левски ще гони възможно най-високо класиране (ВИДЕО)

„Винаги има какво да се желае и какво да се подобрява”

Топузаков: Левски ще гони възможно най-високо класиране (ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков каза, че е доволен от всички футболисти след последната контрола в Турция. „Сините” стигнаха до 1:1 с Партизан (Белград). Той добави, че целта пред отбора е да преследва възможно най-високо класиране в Първа лига.

 

„Да като цяло съм доволен от всички. Изглеждахме солидно в отбрана, имахме идеи в атака. За мене беше важна динамиката. Направих три смени, за да може някои хора да изкарат 90 минути, за да им видя ритъма”, каза Топузаков.

 

„Ще работим върху завършването. Направихме наистина добри атаки – флангови и през центъра. Разнообразието ни отвори тези шансове. Като цяло държахме дълго и търпеливо топката. Не отстъпвахме в единоборствата”.

 

„Винаги има какво да се желае и какво да се подобрява. Имаме нови, които трябва да привикнат към отбора. На един треньор никога не му стига времето, но ние няма да се оправдаваме. Ние сме на правилния път. Футболистите проявяват голямо желание. Те осъзнават какво се изисква от тях на терена. Целта ни е да сме гъвкави”, добави наставникът на Левски.

 

"Ние сме готови дотолкова, доколкото се готвим за всеки един мач, който предстои. За да имаме шанс за титлата, трябва да чакаме грешки на прекия ни протуивник. Важното е ние да не допускаме такива, за да сме близо и да ги държим под напрежение. Ако ние сме безгрешни, а те допускат, ще е най-добре. Гоним възможно най-високо класиране". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки