Светкавица освободи още трима

Ръководството на Светкавица освободи още трима футболисти, които до момента тренираха с отбора

Светкавица освободи още трима

Ръководството на Светкавица освободи още трима футболисти, които до момента тренираха с отбора. Това са юношеският национал Божидар Васев, който дойде от Славия, ветеранът Здравко Петров-Трезеге и Кирил Заков - брат на нападателя на Литекс Герасим Заков. В момента в отбора тренират 26 души, но до началото на първенството групата ще бъде редуцирана до 22-ма полеви играчи и двама вратари. Това трябва да стане в последните четири контролни срещи - всичките срещу силни съперници. 

Проверка на футболния календар показва, че Светкавица има най-много оставащи проверки от всички професионални отбори. Утре Светкавица гостува на Калиакра от 20.00 часа. Последните три проверки обаче са с елитни състави - с Берое на 3 август от 20.00 часа и с Черноморец ден по-късно от 19.30 часа - все като гости. На 7 август Светкавица има уредена проверка с Ботев (Враца) от 16.00 часа в Тетевен. 

"Все още не сме наясно какво ще се случва с първенството в "Б" група. В неведение сме, а това не биваше да се получава. По програма трябваше да играем със Спортист (Своге), а те се отказаха. Никой не ни казва дали ще почиваме в първия кръг или ще се тегли нова програма, направо нямам думи" - недоумява изпълнителният директор на "мълниите" Пламен Донев. 

Както е известно, новите спонсори на Светкавица от ЕМУ АД са поставили цел пред отбора до две години да се завърне в "А" група.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки