Десетима от Милуол изхвърлиха Лестър от ФА Къп, Мидълзбро също е на ¼-финал (ВИДЕО+СНИМКИ)

Манчестър Сити ще преиграва, вижте всички резултати

Десетима от Милуол изхвърлиха Лестър от ФА Къп, Мидълзбро също е на ¼-финал (ВИДЕО+СНИМКИ)

Мидълзбро и Милуол са ¼-финалисти в турнира за ФА Къп, а Манчестър Сити ще трябва да преиграва мача си от петия кръг, защото стигна само до 0:0 като гост на втородивизионния Хъдърсфийлд.

По-рано през деня голямата изненада поднесе аматьорският Линкълн, който отстрани Бърнли и продължава напред, а сега и Милуол от трета дивизия шокира английския шампион Лестър.

„Лъвчетата” се наложиха с 1:0 с гол на Шон Къминг в последната минута, макар че от 52-ата играха с човек по-малко заради втори жълт картон на Джейк Купър.

Така кризата в Лестър продължава с пълна сила, докато Мидълзбро успя да избегне такава, след като стигна до труден домакински успех с 3:2 над третодивизионния Оксфорд Юнайтед.

Хората на Айтор Каранка поведоха набързо с два гола преди почивката, тъй като първо Грант Ледбитер откри от дузпа в 26-ата минута, а в 34-ата Руди Гестед удвои със страхотна странична ножица.

Това обаче сякаш успокои прекалено много домакините и те допуснаха изравняване в рамките на броени секунди след почивката. В 64-ата минута Кристофър Магуайър намали, а в 65-ата Тони Мартинес възстанови статуквото.
Резервата Кристиан Стуани обаче все пак успя да донесе победата на Мидълзбро малко преди края. Уругваецът влезе на терена в 72-ата минута и в 86-ата вкара за крайното 3:2.

Първо домакините поискаха дузпа след единоборство между Колин Куанър и Никлас Отаменди, а малко след това гостите имаха възможност да открият резултата, но Серхио Агуеро не можа да улучи вратата.

Ето и всички резултати от ФА Къп:


Бърнли - Линкълн 0:1
Мидълзбро – Оксфорд Юнайтед 3:2
Хъдърсфийлд – Манчестър Сити 0:0
Милуол – Лестър 1:0

Програма:

19:30 Улвърхемптън – Челси

Неделя:

16:00 Фулъм – Тотнъм

18:15 Блекбърн – Манчестър Юнайтед

Понеделник:

21:55 Сътън Юнайтед - Арсенал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки