Помощникът на Гонзо: Биха ни с шедьовър (ВИДЕО)

Ранният гол ни обърка плановете, грешни решения в защита, грешни решения в атака, призна Емануил Луканов

Помощникът на Гонзо: Биха ни с шедьовър (ВИДЕО)

Георги Иванов беше изгонен от съдията Никола Попов при загубата на Черно море с 1:2 от Славия. След мача неговият помощник Емануил Луканов определи победния гол за „белите” на Иван Минчев като шедьовър.

„Черно море не успя, защото втората или третата минута допуснатият гол доста ни обърка плановете. Нашият отбор започна да се изнервя, вкарахме втори нападател, по-голямо присъствие в наказателното поле, но не се получи. С втория им гол, може да се каже шедьовър, нещата приключиха. Вкарахме и ние един гол, но за повече нямаше време”, направи бърз разбор Луканов пред Диема спорт 2.

Според него грешните решения на терена и липсата на опитните Георги Илиев, Михаил Венков и Пламен Николов е била ключова.

„Грешни решения в защита, грешни решения в атака. По този начин ефективността се загуби. Трима класни футболисти, опитни. Със сигурност това оказва влияние”.

Той не пожела да коментира обвинения, че Черно море е направил непълноценна зимна подготовка.

„В дългосрочен план ще обсъждаме подготовката. Първи, втори мач не можем да виним подготовката. В дългосрочен план можем да си вади изводи за подготовката.’.

Сега „моряците” ще търсят задължителен успех срещу Берое.

„Вече сме задължени да победим в следващия мач, който е в четвъртък. Един ден повече има да почине Берое, но вече няма накъде. Ножът е опрял до кокала и ще търсим победа.”.

След това пред чакащите го журналисти Луканов заяви, че Черно море е допуснал същите грешки като в мача срещу ЦСКА.

„Не бяхме ефективни, не само в атака, но и в защита. Допуснахме едни и същи грешки, както и мача с ЦСКА. Ранният гол даде превес на Славия, после се стигна и до втори, който реши срещата. Опитахме да се върнем в двубоя, но не бяхме ефективни. Ще гледаме да изчистим грешките си и да излезем срещу Берое, за да вземем мача. Той ще е на всяка цена, както се получиха нещата. Не е в моята компетенция да коментирам съдийството, има си хора да го правят”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки