1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Сензациите в пресата: Турци идват за Антон Недялков, Козарев хвърли оставка като шеф на Тръста

Сензациите в пресата: Турци идват за Антон Недялков, Козарев хвърли оставка като шеф на Тръста

ЦСКА финализира с Пинто, "армейците" получиха първи транш по трансфера на Преслав Йорданов

Сензациите в пресата: Турци идват за Антон Недялков, Козарев хвърли оставка като шеф на Тръста

Сензациите в родната преса на 15 март, сряда, 2017 година:

Меридиан мач: Турци идват за Антон Недялков

Представители на турски клу­бове ще наб­людават на живо дербито между ЦСКА-София и Лу­догорец, което ще се играе на 1 април на „Българска ар­мия". Повод за тях­ното посещение е левият бранител на „червените" Антон Недялков, който се представя доста добре през този се­зон. Не е ясно на кои точно отбори ще са емисарите, но се предполага, че ста­ва дума за тимове от средата на класира­нето.

Настоящото ръко­водство на ЦСКА-София направи куп трансфери по оста -Ловеч-Турция, дока­то ръководеха Литекс. Дори и към днешна дата в Суперлигата са бивши­те играчи на „оран­жевите" Дока Мадурейра (Истанбул Башакшехир), Страхил Попов и Васил Божиков (Касъмпаша). За всички тези сдел­ки помогна родният мениджър Несим Нешадов, който има отлични позиции на турския пазар.

Антон Недялков се бетонира в лявата част на защитата на ЦСКА-София и от началото на сезона няма и пропусната минута. Освен това вече е викан и в на­ционалния тим. В дебюта му срещу Люксембург в София (4:3) и в следващия му двубой срещу Швеция (0:3), обаче той игра доста ко­лебливо. Сега Петър Хубчев го повика и за предстоящата световна квалифика­ция с Холандия, къ­дето може да се из­прави срещу суперз­вездата на „лалета­та" Ариен Робен.



Меридиан мач: Козарев хвърли оставката като шеф на Тръста

Шефът на Тръст „Синя България" Илия Козарев е депозирал оставка като председател на организацията, научи „Меридиан Мач". Той е разочарован от случващото се в една от „сините" фенски организа­ции, чиято цел бе да помогне на Левски.

Най-вероятно неговата оставка ще бъде разгле­дана на редовното заседание на УС на 2 април 2016-а година. Дневният ред е следният:
1. Отчет за дейност­та на Сдружението от Управителния съвет и освобождаване от от­говорност за дейност­та му.
2. Промяна на уста­ва на Тръст „Синя Бъл­гария".
3. Смяна на адреса на управление.
4. Вземане на ре­шение за иницииране на действия по прев­ръщането на ПФК Левски АД в публично дружество, чрез джи­росване на част от притежаваните акции на физически лица
5. Избор на нов Уп­равителен съвет на Сдружението.
6. Разни.

Поредната оставка обаче не говори добре за бъдещето на Тръста. Припомняме, че преди Козарев оставка подаде и Васил Колев, като то­гава аргумент бе невъз­можността да се задър­жи фенската маса.



Тема Спорт: ЦСКА финализира сделката за Пинто

ЦСКА е на финалната пра­ва в преговорите за привличането на Рубен Пинто. Ар­мейците възнамеряват да откупят вътрешния халф от португалския Беленензес, който го преотстъпи на родния гранд през лятото. Червените са в постоянен контакт с клуба на Пинто, а са допълнително улеснени от трансфера на крилото Диого Виана, който през зимата премина именно в Беленен­зес. Това ще доведе до облек­чение за ЦСКА.

"Водим напреднали разгово­ри за Пинто, факт е, че иска­ме да го задържим. В най-ско­ро време се надяваме да има окончателно развитие", зая­ви ръководен фактор на ар­мейците пред "Тема Спорт".

Преди седмица главният мениджър Стойчо Стоилов също обяви в телевизионно интервю, че има преговори за 24-годишния халф.

Червените планират да налагат в дългосрочен план партньорството между Пинто и Бумал, стига двама­та да продължат със стабил­ните си изяви.



Тема Спорт: Казахите най-после платиха за Преслав Йорданов

ЦСКА е получил в понедел­ник първия транш от тран­сферната сума за Преслав Йорданов, разбра "Тема Спорт". Ордабаси най-после се е разплатил и ще получи жълтата карта на напада­теля през тази седмица. За­ради забавянето на казахстанския клуб Йорданов про­пусна първите две официал­ни срещи от местния елит.

Двубоят, в който Преслав може да направи официален дебют, е на 18 март (събо­та) в гостуването на Актобе.

Двама 18-годишни юноши водят тренировъчен процес с представителния отбор на ЦСКА и се надяват на офи­циален дебют през пролет­та. Стамен Белчев е повикал при мъжете левия бек/крило Ангел Лясков и централния нападател Тонислав Йорда­нов. И двамата са набор 1998 г. и са сред най-големи­те таланти в клуба. Лясков и Йорданов играят за дубъла, където са основна част от състава на Светослав Тодо­ров. Дотук през сезона бра­нителят е записал 15 мача и 2 гола, а нападателят, кой­то предизвика сравнения с Димитър Бербатов, има 9 участия и 3 попадения, от които 2 срещи и 2 гола през пролетта.

Вчера отборът проведе две занимания. Бразилският нападател Фернандо Каранга все още се готви на облек­чен режим, но има шансове да се появи на терена срещу Локо Пд.

Загорчич атакува Венци Стефанов: Вярвате на човек, който говори глупости

Напрежението в Славия се покачва все повече

Венци Стефанов отсече: Това е пътят за Славия

"Ще бъдем по-добре в следващите мачове", заяви президентът на Славия

Загорчич: Феновете и съблекалнята са моята мотивация (ВИДЕО)

Наставникът на "белите" беше щастлив от дългоочакваната победа

Илиан Илиев беше бесен след загубата от Славия (ВИДЕО)

Треньорът на Черно море коментира поражението от "белите" с 0:1

ИЗНЕНАДА: Славия удари Черно море (ВИДЕО)

Шокираща грешка на национал провали Черно море

ЦСКА остана без един норвежец за Септември София

"Армейците" публикуваха официално съобщение преди мача в събота

Треньорът на Арда разочарован след ремито с Берое

Александър Тунчев коментира равенството в Кърджали

От Берое: Всички се раздадоха срещу Арда

Временният треньор Алехандро Сагерас коментира равенството в Кърджали

ЦСКА се похвали със свръхмодерна придобивка

ЦСКА е първият футболен клуб в България, който притежава LED-система