Ники Митов: Сметки няма какво да правим, Левски трябва да е колкото се може по-напред (ВИДЕО)

Наставникът на Левски притеснен, че трудно отбелязват голове

Ники Митов: Сметки няма какво да правим, Левски трябва да е колкото се може по-напред (ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски Николай Митов даде пресконференция преди първия плейофен кръг на Първа лига. В него "сините" приемат Локомотив (Пловдив).



"Тази седмица на облекчен режим тренираха Костадинов, Минев и Сашо Александров – централният защитник. Имаме два дни до мача. Надявам се да мога да ги ползвам. Но и това го има във футбола. Аз съм реалист и затова казвам пред вас и се повтарям. Но аз гледам мач за мач. И така трябва да бъде. Сметки няма какво да правим. Важно е във всеки мач да взимаме максимума, колкото и банално да звучи. Но това е положението на този етап. Левски трябва да е колкото се може по-напред, да се бори за първото място. Това е ясно. Няма какво да го коментираме. Но в тази ситуация гледаме мач за мач. Де Ноойер, пропуснах да кажа, след като се върна от назионалния отбор, има проблем в ходилото. От понеделник до сега тренира на облекчен режим. Вчера опита да тренира, но не се получи.

 

С моите колеги ходихме да гледаме Локо (Пловдив) и Лудогорец. Играем с двата състава последователно. За мен Локо (Пд) са добър отбор, с много добри изпълнители, които могат да решат мача във всеки един момент. Имат много добри изпълнители и в атака, и в дефанзиен план. Ще търсим с нещо да ги изненадаме. Запознат съм добре, познавам добре отбора на Локомотив.



Притесняваме, че трудно отбелязваме. Не се притеснявам дали гостуваме, или сме домакини. В интерес на истината и двата мача, които загубихме като гости, стояхме добре. Давам пример с мача с ЦСКА. Там знаете какъв беше мачът. Имахме и доза късмет. В този двубой се търси резултатът – гледа се резултатът накрая, никой не гледа играта. Ако съм честен, в последния мач с Черно море стояхме най-добре игрово от всички мачове, но не отбелязахме головете си. Но няма да ме заблуди една загуба. Това е пътят, но сме далеч от това, което искаме. Не ме притеснява дали гостуваме. Естествено предпочитам да сме пред наши фенове и пред пълен стадион. Това може да стане с добра игра и победи.

 

Имаме идеи, но до неделя ще изчакаме, защото четирима са на облекчен режим. Може и да има проблеми. Не искам да коментирам Локо (Пловдив). Няма да ме заблуди резултатът от мача им с Лудогорец.

 

С Ботев вторият ни гол беше от заучено положени, но сега няма да ги издавам тези неща.



Добър футболист е Мартин Камбуров. Голмайстор, нормално. Персонално вече във футбола и Меси не го пазят. Не чета много спекулациите, защото съм концентриран върху отбора. Да, работи се по селекцията. Няма начин да не се работи. Трябва двете едновременно вървят, но са важни мачовете в пейофа", каза Митов.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки