Емил Михайлов: Извинявам се на Каранга и ЦСКА, не беше нарочно

Надявам се Каранга да се оправи бързо, казва вратарят на Черно море

Емил Михайлов: Извинявам се на Каранга и ЦСКА, не беше нарочно

Вратарят на Черно море Емил Михайлов джентълменски се извини на Фернандо Каранга и на всички в ЦСКА след контузията, която получи централния нападател на ЦСКА след остър сблъсък с него при отбелязването на последния гол на „Армията” при успеха на „червените” с 3:1.

„Искам да се извиня на всички. Не е била умишлена моята проява. Просто и двамата влязохме в единоборството, за жалост аз го закачих лошо. Извинявам се на ЦСКА, на Каранга, на треньорския щаб. Не е било нарочно, дано се оправи бързо”, извини се стражът на „моряците” след мача пред „Диема спорт”.

„За жалост загубихме с неприятни голове в края на първото полувреме. Опитахме второто полувреме да влезем още по-мотивирани, не можахме, после върнахме един гол, опитахме да върнем и втори, но те направиха контра и ни вкараха трети”, обясни той развоя на мача.

Михайлов не крие, че Черно море се намира в тежък момент след неприятното отпадане от Литекс за Купата на България и тежкия график с дълги пътувания и мачове през няколко дни.

„Бяхме изморени от тежите пътувания, психически е неприятно след като загубиш след дузпи. Показахме, че сме добър отбор, но за жалост не можахме днес. С оглед на качеството на отбора мисля, че може да се преборим за 4-то място и да играем в Лига Европа, Надявам се накрая, че ние ще бъдем радостни и ще постигнем целите си”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки