1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. НКП се гневи: Пак Разград, пак Сватбата

НКП се гневи: Пак Разград, пак Сватбата

"Ако се наложи, пак ще го притесним по дъл­гия път към Петрич", заканиха се феновете

НКП се гневи: Пак Разград, пак Сватбата

Националният клуб на привържениците на Левски реагира остро на решението на Съдийската комисия да по­вери мача на сините с Лудогорец на Ивайло Стоянов. Ма­чът в Разград е утре от 20:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт. От НКП разпространиха декларация, която е озаглаве­на "Пак Разград, пак Сватба­та" - такъв е прякорът на ре­фера. Според тях той е пра­тен на мача, за да "помогне на Кирил Домусчиев и бразилския му отбор, който обича подси­гуряването".

"Ивайло Стоянов явно е с абонамент за мачовете ни в Разград. Не пак, а отново! То­ва назначение буди притесне­ния сред нас. Явно Сватбата е най-подходящият и подгот­вен точно за тези срещи. Це­пи страната по диагонал от Петрич до Разград, за да свър­ши работата. А тя е ясна, да помогне на Кирил Домусчиев и бразилския му отбор, който обича подсигуряването.

Излишно е да изброяваме всичките секири, които сме отнесли от въпросния ар­битър, който е известен с же­ланието си да бъде угоден.

След един подобен случай Ивайло Стоянов и асистенти­те му не успяха да се навече­рят на спокойствие. Той се се­ща, но ако е забравил, ще му напомним, че мястото на сре­щата беше в заведение в една стара българска столица.

Сватбата трябва да е наясно, че ние пак ще сме на мача, пак ще подкрепяме лю­бимия Левски и ако се наложи, пак ще го притесним по дъл­гия път към Петрич. Сватба­та пак е в Разград и ние ще бъ­дем там. Ако отново е с ми­сия, ние ще вземем адекватни мерки, защото никой няма право да се подиграва с Лев­ски!

Иначе пътят е един... Пър­во Сватба, после брадва!", се казва в декларацията.

От НКП на Левски явно ви­зират двубоя между Лудого­рец и Левски на 1 август 2015 година. Тогава разградчани спечелиха с 2:0 домакинство­то си. А сините имаха пре­тенции за неправилно отме­нен гол на Денис Махмудов, който не бе в положение на засада, но такава бе вдигна­та. След това Лудогорец стигна до успеха с голове на Марселиньо и Върджил Мисиджан.

Ивайло Стоянов е ръково­дил 4 шампионатни мача меж­ду Левски и Лудогорец, като в тях сините имат един успех, едно равенство и 2 загуби. Победата е в есенния мач между двата тима на "Гере­на", когато Краев вкара в по­следната минута, пише "Тема Спорт".

Илиан Илиев: Не се чувахме цяла седмица с Илиан (ВИДЕО)

Нямаше с какво да се изненадаме с ЦСКА

Томаш с критики към атаката на ЦСКА (ВИДЕО)

И треньорът на "червените" приключи с изказванията към Генчев

Пламен Илиев: Това е духът на Черно море (ВИДЕО)

Вратарят похвали атмосферата на "Тича"

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА "ТИЧА": Много битка и драма - 0:0 (ВИДЕО)

Отмениха гол на ЦСКА заради засада

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев