Вутов и Неделев няма да останат в Ботев (Пд)

Вероятни състави на Ботев (Пд) и Славия

Вутов и Неделев няма да останат в Ботев (Пд)

Атакуващият халф Анто­нио Вутов се завърна в групата на Ботев Пд за мача със Славия днес. Той изтър­пя наказанието си от една сре­ща и ще бъде на разположение на старши треньор Николай Ки­ров. Вутов обаче няма да оста­не при канарчетата след края на сезона. Същото важи и за То­дор Неделев. Двамата са под на­ем съответно от Удинезе и Майнц 05. Те са били склонни да останат като преотстъпени и за есента, но на този етап ръ­ководството на жълто-черните няма финансовата възмож­ност да ги задържи. Те все пак ще останат до края на баражи­те за Лига Европа - 4 юни, ако Ботев стигне до последния мач.

 

За днешния двубой със Славия Киров няма да разчита на нака­заните си бранители Цветомир Панов и Радослав Терзиев, лише­ни от състезателни права за по една среща. Очаква се местата им в отбраната да заемат Крум Стоянов и Кристиан Ди­митров, футболистите на Бо­тев няма да подценяват съпер­ника въпреки проблемите му и ще гонят задължителна победа.

 

Канарчетата се надяват на изненада в Ловеч, която ще ги върне на първото място в група А на втората осмица.  При положение че развитие­то в групата върне Ботев на първото място, то тогава следващите мачове ще бъдат срещу втория отбор от група Б, на 16 и 20 май, като реван­шът ще е в Коматево.

 

В случай че Ботев финишира на втората позиция, на която се намира в момента, възпитаниците на Николай Киров ще се изправят срещу първия в група Б, в два мача, на 15 и 19 май, като първият от тях ще бъде в Пловдив.

 

Клубът на привържениците на Ботев Пд (КПБП) пък обяви, че организира екскурзия за финала за купата с Лудогорец на 24 май (18:30 часа), феновете са осигурили 10 автобуса, като цената на пътуването е 4 и 6 лева. Тръгването е в 15:00 часа от стадион "Христо Ботев".

 

Ключови думи: Ботев

Черно море и Славия тръгват с победи в първия ден на първенството

Мачовете са на 19 юли

Черно море - ЦСКА 1948 открива новия сезон в efbet Лига

Вижте тук програмата за първите два кръга

Нов начален час за Левски - Черно море

Вижте какво съобщиха „сините“

Крило от тунизийската Лига 1 преговаря с български клубове

Мумен Рахмани има солиден опит в елита на Тунис

Млад северномакедонски треньор преговаря с български клубове

Желанието на Александър Маскимов е да работи в България

Вратар си тръгна от Ботев (Вр)

Вижте подробности

Работна виза бави бразилец за Черно море

Вижте подробности

Официално: Юноша на Локо (София) подписа първи професионален договор

Ерик Манолков парафира с тима

Бившият халф на Черноморец (Бургас) Сайду Дембеле преговаря с клубове от efbet Лига и Втора лига

Той може да играе на всяка позиция в халфовата линия

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки