Гонзо: Никой треньор не може да противодейства на голове от статични положения

„След като Лудогорец поведе с 3:1, мачът се доиграваше и за тях, и за нас"

Гонзо: Никой треньор не може да противодейства на голове от статични положения

Треньорът на Черно море Георги Иванов изрази мнение, че той няма какво да направи относно проблемите на „моряците” в защита при статични положения. Тази вечер Черно море загуби с 1:3 от много променения шампион Лудогорец, който излезе само с един чужденец в цялата група.

„Започнахме добре мача. Първите 15 минути добре играхме - добра динамика, добър контрол над топката, вкарахме гол. Наша стара слабост - допускаме голове от центрирания. Два гола, после на контраатака и мачът вече се доиграваше. Положителното беше, че видяхме тези млади футболисти да трупат самочувствие и за другата година да знаем колко можем да разчитаме на тях. Когато има статични положения, от индивидуална грешка се допуска гол. Никой треньор не може да противодейства на това. Всеки има човек, който трябва да пази”, каза Гонзо след мача пред „Диема спорт”.

„След като Лудогорец поведе с 3:1, мачът се доиграваше и за тях, и за нас. Важното е, че тези млади момчета усетиха каква е атмосферата в мъжкия футбол. Тези футболисти тренират с нас от януари, така че те са част от състава. Дали ще бъдат титуляри и докъде ще стигнат си зависи от тях”, обясни той.

„Нека да свърши първенството, за да можем коректно да обявим кои футболисти си отиват и кои идват. В плейофа видяхме, че футболистите се умориха, малка група, хора на години и така”, допълни Георги Иванов.

Той отново остави извън групата опитния Михаил Венков.

„Публиката е нормално да скандира името на Венков, който е в отбора четири години. Но аз избирам дали да бъде в групата. Не може да има конфликти в Черно море, това трябва да го знаете. А конфликт с футболист не мога да имам. Всеки каквото е показал, това ще заслужи. Това ще го видите в последния кръг”.

Гонзо отказа да коментира загубата на Левски с 0:3 от ЦСКА по-рано днес. „А, не знам, не съм гледал мача”, лаконичен беше той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки