Виданов: В България искат от нищо да направят нещо, затова няма светлина в тунела

„Не сме взимали пари от доста време и трудно се играе по този начин"

Виданов: В България искат от нищо да направят нещо, затова няма светлина в тунела

„Добър мач за гледане. Седем гола, червени и жълти картони, много ситуации и попадения. Поздравявам Дунав за победата. Надиграха ни, къде с късмет, къде не – вкараха един гол повече от нас.”

Това заяви Павел Виданов след загубата на Локомотив от Дунав с 3:4 в Пловдив.

„Бяхме доста разпилени по терена. Те си използваха шансовете, а и нашите грешки. Получи се един хубав, здрав и мъжки мач, от който Дунав излезе победител”, сподели 28-годишният бранител.

„Просто ни се насъбраха доста вътрешни проблеми в отбора и те си оказват влияние.  Имаме теоретични шансове за Европа, с някакви лицензи евентуално, но в крайна сметка така се получи.”

„Не сме взимали пари от доста дълго време, може би от януари месец. Трудно се играе по този начин. Не упреквам никой, но много мачове изиграхме на мускули и шансът ни покриваше, ала вече всичко си оказа влияние.”

Дали футболистите разговарят с ръководството на Локомотив?

„Обещания има винаги, но нещата не се случват. Ние се опитваме на терена, но не се получиха нещата. Никой не мисли за пари на игрището, но напрежението вече се е насъбрало и си оказва влияние. Не са виновни само парите, но всичко е навързано. Нито съм обиден, нито се чувствам излъган, но е неприятно, когато се трудиш и не получаваш нищо. Не обвинявам президента, играл съм и навън, навсякъде има проблеми с плащанията. Просто накрая всичко натежа и няма настроение. Не може нищо да не ти е наред и да искаме на терена да имаме резултати. Иначе аз и всички в отбора се опитваме да даваме максимума. Днес обаче направихме много грешки и затова загубихме.”

„Все пак влязохме в първата шестица и си изпълнихме целта. Имаше едно лъкатушене с добри и слаби мачове, което според мен е нормално. С малко повече самочувствие днес можехме да победим.”

„Хубаво ще е да играем в Европа, за да има възвръщаемост президента на средствата си, но ако не градим отбор и постоянно сменяме треньори, то става един кръговрат и нищо не се получава.”

„В България искат от нищо да направят нещо. Нямат нито базата, нито условията. Левски искат в Европа, но днес пак падат от ЦСКА. Всяка година са големите очаквания и шампионски титли, но винаги е едно и също. Няма светлинка в тунела, която да зарадва футболна общественост. Ние например допреди 5 месеца нямаше къде да тренираме. Затова и не идват деца отдолу, всичко е омагьосан кръг. Няма скоро да се оправим, ако не се намеси държавата. Да се каже „стига”, защото нашият футбол е така от толкова години.”

„Рецептата е да има бази и игрища, а треньорите на юношите да имат желание за тренировки, не да им хвърлят една топка и това е. Сега вече времето е такова, че има много занимания, макар че ние също сме играли на асфалт. Спортът ни не върви към добро. Само Лудогорец, който прави нещо.”
Официално: Локомотив (Пловдив) привлече Данило Полонский от Пирин

"Смърфовете" взеха младия украинец

Локо (Пловдив) с интерес към вратаря на сензацията Марек Константин Костадинов

Стражът изпраща брилянтен сезон зад себе си

Крушарски: Когато изпуснеш питомното, гониш дивото колкото си искаш

"Защитата ни е идеална", обяви той

Томаш след загубата: Искам да се боря за шампион и да печеля купи

"Това не зависи изцяло от мен", заяви треньорът на Локо (Пловдив)

Шампионският отбор на Локо (Пловдив) се завърна на "Лаута"

Те бяха специален гост на домакинската среща с Левски

ЗА ПРЕСТИЖ: Левски обърна Локо (Пд) на "Лаута"(ВИДЕО)

"Сините" победиха "смърфовете" за успех с 2:1 в Пловдив

Локо (Пловдив) остава без Евандро за мача във Варна

Вижте и цялата група на "смърфовете"

Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки