Стамен Белчев: ЦСКА има страхотни таланти (ВИДЕО)

"Клубът ще направи всичко по казуса с Европа. На емблемата мястото й е на „Армията”, където е ЦСКА"

Стамен Белчев: ЦСКА има страхотни таланти (ВИДЕО)

ЦСКА завърши сезона в Първа лига със загуба. "Армейците" отстъпиха с 0:1 при визитата си на Дунав в Русе. Съставът на столичани,обаче бе изграден от много юноши на клуба, тъй като те предсрочно си осигуриха втората позиция в класирането. 

„Днес заложихме на млади момчета. През по-голямата част от мача стояха добре, но им трябват още двубои", каза треньорът.

"Трябва да играят с повече самочувствие, защото няма как да е по друг начин, щом си футболист на ЦСКА. Някои играчи са готови да запишат повече минути замъжкия отбор, при други има още много какво да се желае. Ще продължаваме да работим с талантите на ЦСКА. Имаме страхотни таланти, които трябва в най-близко време да доразвият таланта си и да са готови за първия тим."

"При гола на Дунав имаше персонални задачи. За съжаление не се спази тактическата дисциплина. За момент заспахме. Това ни коства загубата."

"Клубът ще направи каквото е нужно по казуса с участието ни в Европа. На емблемата мястото й е на „Българска армия”, където е ЦСКА. Получи се най-нормалното нещо."

"Отдавна се работи по селекцията. Когато има нещо сигурно, ще има и информация”, коментира след срещата наставникът на ЦСКА Стамен Белчев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки