Димитър Васев фаворит за нов треньор на Септември

Искаме да играем добър футбол и да развиваме младите, обяви Георги Марков

Димитър Васев фаворит за нов треньор на Септември

Димитър Васев е фаворит за нов треньор на Септември. Ръковод­ството на клуба ще има заседание днес, след което официално ще обяви името на специалиста, който ще води тима след спечелената промо­ция за Първа лига. Освен бившият нас­тавник на Локо (Сф), който е без работа, откакто изведе „червено-черните" до бронзовите медали през 2015 година, се спрягат още няколко имена.

„Няма какво да га­даем, утре (б. а. -днес) ще разберете. Ще се съберем и ще решим. Със сигурност няма да е Христо Янев, въпреки че има­ше такива спекула­ции. За Васев нищо не мога да ви кажа. Искаме отборът ни да играе добър футбол и новият треньор да умее да развива ка­чествата на младите", обяви пред „Мериди­ан Мач" спортният ди­ректор на Септември Георги Марков.

Бившият национал разкри, че на днешна­та среща ще се уточ­ни и плана за подго­товка и стратегията при селекцията. „Имахме два плана - добър и лош, според това дали ще спечелим промоция. Не ус­пяхме да влезем ди­ректно, но на попра­вителния изпит пока­захме, че заслужава­ме място сред най-добрите. Трябваше обаче да решим мача с Монтана много по-рано, за да го няма треперенето в края", каза още бившият на­ционал.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки