Левски бие шута на директор

"Сините" започват подготовка днес от 17:30 часа на „Герена"

Левски бие шута на директор

Диана Иванова ще бъде освободена като изпълнителен директор на "Левски". Решението вече взето от собственика Спас Русев и се очаква да бъде оповестено от ръководството на "сините" в близките дни.

Иванова и финансовия директор Красимир Иванов движат оперативната работа в клуба. Това обаче ще претърпи промяна. Причината за раздялата с Диана е, че госпожата на няколко пъти се е намесила в преговори с играчи и е ощетила клуба, пише "Стандарт".

Нейна е "заслугата" "Левски" да изпусне национала Георги Костадинов, който никога не е криел, че иска да остане на „Герена". Спортният директор Даниел Боримиров се бе разбрал за новия контракт с халфа, но Диана променила параметрите и изненадания Костадинов отказа да подпише. Говори се, че тя стопирала и няколко входящи трансфера по същата схема. 

Междувременно "Левски" се активизира на пазара вчера. "Сините" представиха двама нови играчи - вратаря Александър Любенов и халфа Георги Ангелов. И двамата са юноши на сините", а за последно играха в "Локомотив" Сф и "Верея". Контрактите и на двамата са до 2020-а година.

Очаква се в близките дни в клуба да се завърнат още двама юноши - Антонио Вутов и Иван Горанов.

В същото време стана ясно, че "Левски" са набелязали Франсиско Жуниор от "Стрьомгодсет". Дефанзивният халф има действащ договор до края на календарната година, а норвежците искат 50 хиляди евро за правата му. Жуниор е минал през "Бенфика" и "Евертън".

"Левски" започва подготовка днес от 17,30 часа на „Герена", а по-късно през деня заминава на лагер в Правец.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки