Сензациите в пресата: ЦСКА представя тима срещу Берое, Лудогорец взима играч от Примера

Сензациите в българската спортна преса от днес, 30 юни 2017 г., петък

Сензациите в пресата: ЦСКА представя тима срещу Берое, Лудогорец взима играч от Примера

Сензациите в българската спортна преса от днес, 30 юни 2017 г., петък


Тема спорт: Фенове скочиха на директор заради билети

От Националния клуб на привържениците на Левски разкритикуваха остро изпълнителния директор на клуба Красимир Иванов. Причината е неяснотата около билетите за реванша със Сутиеска. Мачът в Никшич е на 6 юли от 21:30 часа. От ръководството все още не са обявили как феновете могат да се сдобият с талони и на каква цена ще са те. Така хоратa, kouтo ucкaт ga подкрепят Левски в Черна гора, не могат да си направят планове за екскурзия, защото не знаят дали ще се сдобият с пропуск.
 
"Във връзка с безбройните запитвания относно билетите за мача реванш в Черна гора Националният клуб на привържениците уведомява своите членове, че прави всичко възможно да получи информация от ръководството на ПФК Левски, но досега няма резултат. В тази връзка молим всички левскари да отправят своите запитвания директно към.клуба и конкретно към изпълнителния директор г-н Красимир Иванов", се казва в съобщение на организацията. В него е публикуван и телефонът на Иванов.
 
Тема спорт: ЦСКА чака отговор от КАС не по-рано от декември

ЦСКА очакба отгобор от Арбитражния съд в Лозана по своето дело срещу УЕФА най-рано през декември. Според "24 часа" от евроцентралата са признали пред КАС, че решението за изваждането на армейците от Лига Европа е взето еднолично от главния секретар Теодор Теодоридис. А това е в нарушение на правилата на УЕФА. В момента се подготвят нови документи по делото, което продължава в Арбитражния съд в Лозана.
 
То веооятно ше бъае гледано от трима арбитри. Всяка от страните - ЦСКА, УЕФА и независимата КАС, избира по един, след което трябва да се стигне до споразумение кой аа е предсеаател на състава.
 
Меридиан мач: Купувачът на ембемата на ЦСКА подаде възражение

Фирмата „Ред Енимълс“, която спечели официално търга за емблемата на фалиралия ЦСКА с оферта от 8 милиона лева, е подала официално възражение. Купувачът се жалва срещу направеното разпределение на парите на кредиторите от синдик Дора Милева. Фирмата има право да обжалва, тъй като самата тя има да получава пари от фалиралото дружество. Възражението е внесено в сряда, показа проверка на „Спортал“ в сайта на Министерството на правосъдието.

Този юридически ход на „Ред Енимълс“ се очакваше, като той има за цел най-вече да забави процедурата и отложи плащането на парите с възможно най-дълъг период от време. Именно това е и една от причините точно фирмата на феновете да участва в търга от името на ръководството на ЦСКА.
 
Освен победителя в търга възражение е подал и Тодор Иванов в качеството си на кредитор. Известно е, че по-рано се появи информация, че недоволство от разпределението на парите е изразил и бившият спортен директор на ЦСКА Рудолфо Ваноли, който беше шеф в клуба в ерата „Титан“.
 
Софийският градски съд е свикал заседание на 13 юли, когато ще се разглеждат всички възражения за фалиралия ЦСКА. Ако съдът приеме за основателни някои от жалбите, трябва да има ново разпределение за компенсиране на кредиторите.
 
Меридиан мач: Испания е банката за заместник на Паломино

Двама играчи от Примера дивисион са сред основните варианти за заместник на продадения в Аталанта Хосе Паломино, научи „Меридиан Мач“. От ръководството на „орлите“ са набелязали каре централни бранители, с които водят паралелно преговори. От Лудогорец разкриха единствено, че и двамата играчи от Примера са били титуляри в отборите си през миналия сезон.
 
„Орлите“ съобщиха на клубния си сайт вчера, че Паломино вече е играч на Аталанта. Аржентинският бранител премина успешно медицинските тестове и подписа своя договор.
 
„Целият екип на ПФК Лудогорец - футболисти, треньори, служители и ръководство желаят успех на Паломино в Серия А и му благодарят за приноса му към отбора. Всички сме убедени, че защитникът има необходимите качества да играе успешно в едно от най-силните първенства в света“, се казва в съобщението на клубния сайт.
 
С трансфера на Паломино Лудогорец направи изключителен удар, продавайки го за над 4 милиона евро на четвъртия в Серия А. Разградчани може да вдигнат сумата още повече, защото в договора има клаузи за мачове, както и за крайно класиране.
 
Тема спорт: Де Бур иска ван Перси

 
Новият мениджър на Кристъл Палас франк де Бур има желание да върне Робин ван Перси във Висшата лига. Холандецът подписа договор за три години с орлите и явно вече е готов с първата си трансферна цел. 33-годишният Ван Перси за последно игра в Англия с екипа на Манчестър Юнай-тед, чиято собственост бе между 2012-а и 2015-а. След това бе продаден във фенербахче за скромната сума от 5,5 млн. евро. В двата си сезона с фланелката на фенерите холандският голмайстор отбеляза общо 40 попадения във всички турнири.
 
Робин ван Перси е двукратен голмайстор на Висшата лига, като по веднъж спечели титлата и фА Къп. Холандецът има 144 гола в 280 мача за 13 години във ВЛ с екипите на Арсеанл и Юнайтед.
 
Вратар си тръгна от Ботев (Вр)

Вижте подробности

Работна виза бави бразилец за Черно море

Вижте подробности

Официално: Юноша на Локо (София) подписа първи професионален договор

Ерик Манолков парафира с тима

Бившият халф на Черноморец (Бургас) Сайду Дембеле преговаря с клубове от efbet Лига и Втора лига

Той може да играе на всяка позиция в халфовата линия

Официално: Хебър представи още две нови попълнения

Вижте и кои са те

Трансферен удар! Добруджа привлече Румен Руменов от Спартак (Варна)

Добричлии направиха голяма бомба

Иван Василев си тръгва от Локомотив (София)

Той е успял да намери човек на когото да продаде клуба

Новият вратар на Левски проведе първа тренировка с тима

Матей Маркович вече се готви с отбора

OФИЦИАЛНО: Левски представи Матей Маркович

Договорът на вратаря е за следващите три сезона

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки