Челси преговаря за Рюдигер

Антонио Конте желае още един централен защитник

Челси преговаря за Рюдигер
Челси и Рома са започнали преговори за евентуален трансфер на централния бранител Антонио Рюдигер, твърди Sky Italia. В момента 24-годишният германец е в Русия с националния отбор на своята страна, който достигна до финала на Купата на конфедерациите. Антонио Конте вчера официално продаде Натан Ейк на Борнемьт за 20 млн. паунда, а капитанът Джон Тери също напуска отбора, така че италианският мениджър иска да привлече още един играч в тази зона. Леонардо Бонучи и Вирджил ван Дайк бяха сред целите на Конте, но за момента тази трансфери са трудно осъществими.
 
Един от героите на Барселона в последното десетилетие и настоящ играч на Челси - Педро Родригес, от своя страна пък разкритикува политиката на каталунския клуб. "Барса губи философията си. През последните години много момчета бяха принудени да избягат, за да продължат кариерите си", довери канарският стрелец, който също е израснал на Ла Масиа.
 
"Предстоящият сезон ще е много тежък, но ще се опитаме на направим нова силна година. Все още не знаем дали Диего Коста ще остане. Той е играч, който винаги може да помогне на отбора. Никога не съм виждал странни неща в отношенията между него и Конте", каза още Педро.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки