Англичани и холандци: България е много добор отбор

Селекционерите Кийт Даунинг и Мартен Стекеленбург се изказаха ласкаво за Лъвовете на Ангел Стойков

Англичани и холандци: България е много добор отбор

България е участник на Европейското първенство по футбол до 19 години, а жребият отреди трудна група - Германия, Англия и Холандия.

Младите Лъвове на Ангел Стойков, които по пътя към Грузия отстраниха Франция, няма какво да губят, а единствено могат да спечелят от сблъсъците с именитите си противници.
 
Селекционерът на Холандия Мартен Стекеленбург обяви група "Б" на Евро 2017 година за изключително тежка, дори "група на смъртта". 
 
"Ще се изправим срещу изключително силни отбори. Потвърждавам мнението на моите колеги, че всички тимове са много сериозни и с отлични качества. Англия и Германия ги познаваме много добре, тъй като играем редовно срещу тях, а освен това участват на тези форуми. България пък има силен тим, като спечели двете си групи, като изхвърли Франция като гост. Това само показва, че тимът им е много добър", сподели Стекеленбург.
 
"Групата е много тежка. България изхвърли добрия тим на Франция от квалификациите, при това го стори като гост. Изключително сме респектирани от българите, с които играхме през октомври месец контрола. Имат много силни индивидуалности, като могат да бъдат заплаха за всеки един отбор на турнира. Холандия и Германия също са много добри", коментира селекционерът на Трите лъва Кийт Даунинг.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки