ЦСКА пробва сръбски бранител в контролата с Етър

Марко Клисура е титуляр за "червените", вижте състава

ЦСКА пробва сръбски бранител в контролата с Етър

24-годишният сръбски защитник Марко Клисура ще играе за ЦСКА в контролната среща с новака в елита Етър (Велико Търново).

Клисура е на проби при червените от ден и половина, впечатлява с ръста си 195 сантиметра, а също така играе с ляв крак.

Може да бъде използван и като дефанзивен халф, а за последно е играл в ОФК Бачка (Бачка Паланка), 12-и през последния сезон в местната Суперлига.

Снажният Клисура има и един мач в националния отбор на Сърбия, като Славолюб Муслин го вика в отбора за турнето в САЩ през януари, когато събира тим само от местни играчи.

Момчето е юноша на Войводина (Нови Сад), а преди да се озове в Бачка Паланка е играл в няколко по-скромни отбора, както и в Спартак (Суботица) и Нови Пазар.

Стартови ХI на ЦСКА: Георги Китанов (в), Станислав Манолев, Божидар Чорбаджийски (к), Николай Бодуров, Антон Недялков, Рубен Пинто, Кристиян Малинов, Давид Симао, Кевин Меркадо, Кирил Десподов, Фернандо Каранга.

РЕЗЕРВИ: Слави Петров (в), Стойчо Атанасов, Александър Дюлгеров, Марко Клисура, Никола Колев, Александър Георгиев, Кевин Кубемба, Милчо Ангелов, Валентин Антов, Енрике Роберто, Радослав Живков, Густаво Кулма.

Novsport.com припомня, че ЦСКА ТВ ще излъчи на живо контролата, която стартира в 19:30 ч. на базата в Панчарево. Необходима е регистрация в официалния сайт на "червените", които постигнаха договорка с Нова Броудкастинг Груп и ще използват сигнала на Диема Спорт 2.

Очаквайте всичко най-интересно около срещата ЦСКА - Етър в Novsport.com.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки