ЦСКА продължи отличната си серия в контролите (ВИДЕО)

"Армейците" победиха с 2:0 новака Етър

ЦСКА продължи отличната си серия в контролите (ВИДЕО)

ЦСКА записа шеста победа в шестата си проверка от лятната подготовка. Армейците победиха с 2:0 състава на Етър в приятелска среща, която се игра пред близо 1000 привърженици на базата в Панчарево. Мачът бе и първи в историята на осветление на тренировъчната база на ЦСКА.

Червените започнаха ударно мача и още в първата минута Каранга имаше страхотна възможност, при която само шансът помогна на гостите от Велико Търново. Натискът на армейците продължи и головите опасности се редуваха една след друга. В крайна сметка логичното се случи и Кирил Десподов откри с премерен удар в 17-ата минута.

Ситуацията на терена не се промени след попадението и Рубен Пинто удвои преднината на ЦСКА в 38-ата минута. Гостите от Етър така и не успяха да затруднят Китанов при епизодичните си минавания на центъра.

През втората част Стамен Белчев замени практически целия състав, а положенията пред вратата на Етър продължиха. Най-чистото от тях бе за Кристиян Малинов, който в заключителните минути на мача бе близо до гол от пряк свободен удар. В игра за ЦСКА се появи и каращият проби Марко Клисура. Подписалите вчера и днес нови попълнения Тиаго Родригес и Витаутас Черниаускас не взеха участие в контролата и ще се появят в игра през следващата седмица на официалното представяне на ЦСКА срещу Берое.

ЦСКА - Етър 2:0
1:0 Кирил Десподов (17`)
2:0 Рубен Пинто (38`)

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки