1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. Белчев: Като цяло не съм доволен от играта

Белчев: Като цяло не съм доволен от играта

"Кирил Десподов не е в добра форма, може и трябва да покаже повече"

Белчев: Като цяло не съм доволен от играта

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че въпреки победата с 2:0 над Етър в контрола, не е доволен от показаното от „червените” на терена. „През първото полувреме стояхме на моменти добре, но като цяло не съм доволен от играта. Трябва да сме по компактни и агресивни, за да сме това, което искаме за началото на първенството. Времето беше топло, но не трябва да ни е оправдание това.”

"Когато не се получават нещата има поводи за притеснение. Нямахме нужния синхрон второто полувреме и много бавно играехме с топката. Надявам се да го изчистим до началото на първенството."

Белчев заяви, че не е доволен от формата на Кирил Десподов, тъй като футболистът има и трябва да покаже много повече. "За мен той не е в добра форма. Може и повече и трябва да показва повече. Вкара гол, но не е достатъчно. Трябва още, за да му се изчисти играта."

"На моменти показваме добро лице, на моменти не е това, което искам. Трябва да надграждаме добрите неща и да отстраняваме лошите."

"Привлякохме един добър вратар. Когато има конкуренция се вдига нивото на футболистите. Ако излезе добър футболист, няма да се лишим да го вземем, независимо от поста му. Ако има български футболист, който да ни свърши работа, ще го вземем."

Треньорът отказа да коментира думите на Пламен Марков, който заяви по-рано днес, че очаква удари срещу ЦСКА в началото на новия сезон. "Аз си гледам отбора, не искам да се разсейвам и ангажирам с други неща."