Пиргов: Щеше да бъде по-добре да гостуваме с "чиста" мрежа

"Мисля, че сме максимално подготвени за реванша", каза защитникът на Левски

Пиргов: Щеше да бъде по-добре да гостуваме с "чиста" мрежа

 "Свършихме доста работа в първия мач, но със сигурност не ни остава малко. Мисля, че ако подходим с нужните концентрация и мотивация както в първия мач, ще спечелим и ще излезем крайни победители. Да, допуснахме един гол. Със сигурност щеше да бъде по-добре, ако беше чиста нашата мрежа, но мисля, че и ние ще вкараме там гол и така ще се класираме", заяви защитникът на Левски Димитър Пиргов.

 
Левски пътува днес в 17.30 часа с чартър за Черна гора, а в първата среща те спечелиха с 3:1 срещу Сутиеска (Никшич) на своя стадион.
 
"Мисля, че сме максимално подготвени за реванша. В първата среща беше много горещо. Но имаме много нови, в това число и сред титулярите. И е доста трудно да се сработим за един месец, но от ден на ден стават по-добре нещата. И смятам, че с течение на времето ще се вижда все по-ясно. Най-важното е да бъдем едно цяло като отбор.
 
"Дали сме по-добри, ще го покажем на терена. Важното е да влезем по-концентрирани. Не бива да си мислим, че ще се бият сами. Много по-ценно е да покажем възможности и качества и да вкараме първи гол и всичко ще бъде наред. Аз лично не вярвам, че някой в съблекалнята си мисли, че ще се бият противниците сами. Аз си говоря с момчетата в съблекалнята и знаем, че това е най-важното: да влезем в мача концентрирани, мотивирани и да не позволяваме отпускане в редиците.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки