Дерменджиев: Пожелавам късмет и здраве на тези, които искат да ме сменят

"Съобразяваме се с критиките, но трябва да сме реалисти, отборът не е извънземен"

Дерменджиев: Пожелавам късмет и здраве на тези, които искат да ме сменят

Нашият отбор има много голям характер. Видяхте как се обърна мача. Второто полувреме показахме нашия футбол. Те са в игрова форма, а ние имаме леки разколебавания.В крайна сметка имахме много ситуации и в двата мача. За мен беше важен този гол на Натанаел. Бях уверен в отбора още преди мача. Това за нас е един добър мач и тръгваме добре. Това заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев, след като "орлите" се наложиха с 4:1 над Жалгирис в реванша от втория предварителен кръг на Шампионска лига и продължават напред в надпреварата.

"Ние започнахме много добре мача, но след една грешка получихме гол. Важното е, че не се поддадохме на емоцията и контролирахме действията. Видяхте второто полувреме имаше само леки корекции в нашето поведение", добави специалистът.

„За нас е важно да навлизаме в добра форма. Изчистваме грешките в тренировките.”

"С футболистите имам много обикновен разговор, те са изключително добри момчета и знаеха какво значи мача, знаеха, че трябва да се нахъсат  и трябваше да не се поддаваме на емоциите."

Дерменджиев отговори на критиките появили се след първия мач така: "В момента искам да пожелая успех на Левски и Ботев, отбори с два добри треньора, доказаха че могат да играят. Дано има повече български отбори в евротурнирите. На тези които искат да ме сменят, им пожелавам много късмет и здраве. Ние от критики не бягаме, съобразяваме се с тях. Но трябва да сме реалисти. Отборът не е извънземен, не може единият мач да сме при слънцето, като играят добре, а другият мач да са образно казано под земята. Аз знам как е подготвен отборът, знам съперниците. Убеден съм в качеството на футболистите и им вярвам. Нека да сме позитивни. Както казах, пожелавам успех на Левски и Ботев утре."

"Апоел Беер Шева е  изключително добър отбор. Гледах го с Копенхаген квалификации и от там имам наблюдения, които обаче са оскъдни. Имат много чужденци."

"Не, аз не съм запознат в детайли дали има оферта за Кафу. Ако има оферта, собствениците преценяват, ние ще се справим."

За предстоящия двубой с ЦСКА от Първа лига Дерменджиев коментира: „Един мач, който дано да донесе радост на българските фенове и да се реши всичко на зеления терен. Футболистите са добре натренирани, има и други, може да има ротации.

Ел Джемили също си тръгва от Левски

Вече се работи по сделката за офанзивния халф

Спартак (Варна) надви Фратрия

Победният гол за "соколите" вкара 19 годишният талант Даниел Халачев в 54-ата минута

Стипич призна: Ще продадем поне един вратар

"Армейците" търсят 3-4 специфични играчи, разкри треньорът

Левски чака двама нови през уикенда

Нападател и халф ще се присъединят към "сините"

Локо (Пд) и Пирин закриха контролата утре

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Юноша на Берое с първи професионален договор

Станислав Йовков подписа със заралии

Нов успех: ЦСКА с 6 от 6 при Стипич

„Червените“ спечелиха с късен гол втората си контрола за деня

Официално: Локо (Пд) се раздели с треньор

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Георги Чорбаджийски: Да играя за ЦСКА е сбъдната мечта

„Мога само да съм благодарен на треньора, че ми дава шанс“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки