1. Novsport
  2. Втора лига
  3. Банско победи гърци на празника им

Банско победи гърци на празника им

58-годишният шеф на Банско Красимир Горанов влезе в игра при 0:0

Банско победи гърци на празника им
Втородивизионният Банско победи като гост с 1:0 четвъртодивизионния гръцки отбор Анагенисис от Ано Пороя в приятелски мач по случай празника на курорта, предаде кореспондент на Novsport.com.

Мачът в курортното селище се игра на пълен стадион, а домакините бяха пуснали билети за контролата на цена от 5 и 7 евро.

Отборът на Банско замина за гръцкото село разположено по билото на планина Беласица в камерен състав. Треньорът Йордан Самоковлийски бе дал почивка на основните си футболисти. Единственото попадение в мача вкара в 81-ата минута, нападателят на Банско Сергей Георгиев.

Треньорът Самоковлийски започна срещата с Александър Стоянов, Георги Кавръков, Йордан Лечов, Георги Ангелов, Атанас Спириев, Васил Туджаров, Костадин Василев, Радослав Калистрин, Димитър Калайджиев, Александър Кехайов, Сергей Георгиев.

През второто полувреме в игра се появиха Марио Колчагов и Митко Слаев. В 80-ата минута при резултат 0:0 влезе в игра и 58-годинишният изпълнителен директор на Банско Красимир Горанов, който е юноша на ЦСКА, играл е още за отборите на Локо (Сф), Академик (Сф) и Сливен.

Това бе последна контрола за Банско преди старта на първенството в „Б” група. В неделя в планинския курорт гостува тима на Сливен в мач от първия кръг на първенството.

Преди 10 дни с Анагенисис е подписал българският нападател Владимир Кабранов