Пирин Гоце Делчев се закани на конкуренцията

В клуба са бесни на играча от Елин Пелин - Деян Костадинов, известен като Вини Джоунс-Секирата, за грубата му игра, останала ненаказана от главния рефер Красимир Атанасов по време на мача Пирин - Елин Пелин (3:1)

Пирин Гоце Делчев се закани на конкуренцията

 Пирин (Гоце Делчев) спира да бъде толерантен на терена и започва да играе твърд и агресивен футбол, закани се президентът на клуба Иван Близнаков. В клуба са бесни на играча от Елин Пелин - Деян Костадинов, известен като Вини Джоунс-Секирата, за грубата му игра, останала ненаказана от главния рефер Красимир Атанасов по време на мача Пирин - Елин Пелин (3:1).

"Скъпо платихме за тези спечелени три точки срещу един случайно попаднал в групата отбор. Трябваше да ги отнесем поне със 7-8 гола. Но това нямаше как да се случи, защото главният съдия Красимир Атанасов гледаше и немееше пред бабаита Деян Костадинов от отбора на Елин Пелин. Именно той успя да изкара от игра преждевременно още в 20-ата минута Десислав Токов, който в момента е със счупен крак. Контузи и Стефан Терзиев, който също в момента обикаля по лекарските кабинети. И накрая посегна и на Иван Танчев, който опита доста от гладиаторските влизания на Деян Костадинов. Искам дебело да подчертая, че ако досега играехме техничен и толерантен футбол, за в бъдеще няма да бъде така. Във всеки един мач губим по 2-3 футболисти с тежки травми. Ще върнем спомените от годините ,когато в Гоце Делчев се играеше твърд футбол. Край на нашата толерантност! Надяваме се грубата игра на този Деян Костадинов-Вини Джоунс-да намери отражение в протокола на длъжностните лица и този бабаит да си получи заслуженото", коментира Иван Близнаков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки