1. Novsport
  2. Европейски футбол
  3. Юнайтед извади исканите от Арсенал 20 млн. за РВП

Юнайтед извади исканите от Арсенал 20 млн. за РВП

Близки до двата клуба твърдят, че самият нападател иска да заиграе на "Олд Трафорд", но Венгер упорито отказва да го пусне

Юнайтед извади исканите от Арсенал 20 млн. за РВП

Манчестър Юнайтед предлага 20 милиона лири в нов опит да привлече Робин ван Перси от Арсенал преди началото на новия сезон във Висшата лига, съобщава "Манчестър Ивнинг Нюз".

Целта на мениджъра на "червените дяволи" Алекс Фъргюсън е да разполага с услугите на нов изявен нападател преди старта на започващата тази седмица кампания.

Договорът на Ван Перси с Арсенал изтича през лятото на 2013 година и голмайсторът заяви, че няма намерение да подписва нов контракт със столичани.

Мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер не желае да продава холандския национал това лято, особено на пряк конкурент в английската Висша лига, но другата опция е Ван Перси да си тръгне от северен Лондон като свободен агент следващата година.

Близки до двата клуба твърдят, че самият нападател иска да заиграе на "Олд Трафорд", но Венгер упорито отказва да го пусне точно в Юнайтед.

Самият Робин ван Перси пък бе освиркан от около 1500 пътуващи запалянковци на Арсенал по време на приятелския мач на отбора с германския Кьолн, в която се появи като резерва в последните 20-ина минути.