Мартин Петров: Ако няма очакване към националите, защо критиките са унищожителни?

"Казах на Бербатов, че ако има нужда някой да му води слона, да ми се обади"

Мартин Петров: Ако няма очакване към националите, защо критиките са унищожителни?

Мартин Петров присъства на откриването на новата семейна зона на централната трибуна на националния стадион "Васил Левски". Секторът за фенове с деца ще бъде обособен за първи път по време на световната квалификация срещу Швеция на 31 август. Бившият национал изрази надежда, че този път "лъвовете" ще се поздравят с успех срещу шведите. "Винаги има първи път, както се казва. Надявам се най-накрая да ги победим. Не мога да давам оценки на нашия национален отбор. Има си ръководство, те си оценяват. Аз съм футболен фен в момента. Има потенциал, видя се срещу Холандия. Но няма нужното постоянство. Пожелавам успех на момчетата и на 31 август ще присъствам. Надявам се да ни зарадват с добра игра, но най-вече с добър резултат."

"Какви са очакванията сега? Ако няма очакване, защо критиките са унищожителни? Отборът може все още да израсне. Мачът с Беларус беше много важен, в крайна сметка накрая се гледат точките. Видяхме, че няма непобедими отбори, дори и големите. Да се раздадат в мача срещу Швеция и късметът да е на тяхна страна, защото без него не може."

"Идвам да гледам. Надявам се да има нещо интересно да гледам, хващам химикалката и записвам. Интересно е, но все още не съм навлезнал в сферата", каза още Петров за новото си призвание на футболен мениджър.

"Вчера се чух с Бербатов, пожелах му успех. Казах му, че ако има нужда някой да му води слона, да ми се обади", добави с усмивка Петров.

"Феновете идват на стадиона, когато има игри и резултати. И по наше време е било така. Трябва да сте по-позитивни към момчетата. Знам какво е да си на пълен стадион и да си пред празни трибуни. Феновете дават криле да се раздадеш."

"Инициативата със семейния сектор е много добра. Надявам се да се осъществят. Аз лично не бих завел децата си на мач на български стадион. Нормално, когато ставаш свидетел на такива неща. Тази инициатива ще доведе повече хора на стадиона."

"Следя първенството, стават интересни мачове. Хубаво е футболисти от Висшата лига да играят тук, стига да играят така, както са се представяли в Англия. Лошо няма футболисти с такива визитки и опит да присъстват в нашето първенство."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки