Красимир Иванов за гръмката "синя" селекция: Доволни сме, може да има и още нови (ВИДЕО)

„Амбицирани сме да изградим силен отбор за евротурнирите”, посочи той

Красимир Иванов за гръмката "синя" селекция: Доволни сме, може да има и още нови (ВИДЕО)

„Новите футболисти са в добро състояние, остава вече как ще се включат в схемата и как ще се адаптират в отбора, за да знаем кога ще могат да играят като титуляри в състава.”

Това каза изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов по повод привличането на исландския защитник Холмар Ейолфсон и на френския халф Антони Белмонт.

С тях двамата бройката на новодошлите при „сините” вече е 14 и включва още Александър Любенов, Милош Цветкович, Иван Горанов, Георги Ангелов, Васил Панайотов, Нелуц Рошу, Жорди Гомес, Антонио Вутов, Мики Орачев, Серджиу Буш, Жуниор Мапуку и Габриел Обертан.

„Доволен съм, очевидно с привличането на г-н Делио Роси за треньор заявихме нашата амбиция да се развиваме и да крачим смело напред. Новите попълнения са свързани основно с подсилване на отбора. Освен двамата, с които днес подписахме, ако звездите се подредят добре за нас, тъй като в България трансферният прозорец е отворен, скоро може да имаме и още нови попълнения”, каза Иванов и бе попитан дали последните две попълнения са били одобрени и са привлечени по настояване на новия италиански треньор.

„Играчите са свързани с неговия избор, макар някои от тях да са гледани и преди пристигането му в клуба, но са съгласувани с неговите искания спрямо тактическата постройка и това как да изглежда отборът. Нямаме определена бройка, водим сериозни разговори и може да имаме още едно-две нови попълнения”, допълни той и обясни дали едно от визираните имена е това на Ален Стеванович, който вече пристигна в София за преговори и медицински прегледи.

„Да, с него водим разговори, но няма нищо официално. Най-късно до вторник на обяд трябва всичко да е приключило, защото тогава затваря трансферният прозорец. В този смисъл ни предстои сериозна работа. Иначе отсега започваме да се готвим за това, което ще правим зимата. Нашата амбиция е да изградим силен отбор за европейските клубни турнири.”

Дали Бабатунде Адениджи, Франсис Нар и Амаду Сукуна вече официално не са част от Левски, след като стана ясно, че те не влизат в плановете на Дели Роси?

„За момента те остават част от Левски. Аз не крия, че имаше интерес към тях от български и от чуждестранни отбори, но към момента те ще тренират с отбора. Иначе, както вече казах, трансферният прозорец приключва на шести септември, така че нека видим какво ще се случи.”

Колко е важен предстоящият в сряда мач с Лудогорец?

„Не мога да кажа, че това е някакъв тест, през които трябва да минем, за да се докажем като начин на работа. Но тази среща идва в доста интересен период, след смяната на треньора и три успешни мача. Аз се надявам да покажем хубав футбол и да има много фенове на стадиона, които да подкрепят нашия отбор. А вече, надявам се и на малко късмет, за да излезем победители.”

Спартак (Варна) надви Фратрия

Победният гол за "соколите" вкара 19 годишният талант Даниел Халачев в 54-ата минута

Стипич призна: Ще продадем поне един вратар

"Армейците" търсят 3-4 специфични играчи, разкри треньорът

Левски чака двама нови през уикенда

Нападател и халф ще се присъединят към "сините"

Локо (Пд) и Пирин закриха контролата утре

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Юноша на Берое с първи професионален договор

Станислав Йовков подписа със заралии

Нов успех: ЦСКА с 6 от 6 при Стипич

„Червените“ спечелиха с късен гол втората си контрола за деня

Официално: Локо (Пд) се раздели с треньор

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Георги Чорбаджийски: Да играя за ЦСКА е сбъдната мечта

„Мога само да съм благодарен на треньора, че ми дава шанс“

Легенда на Левски с участие в невероятен обрат

С хеттрик за победителите се отличи Кирил Евтимов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки