Сензациите в пресата: Словаци отмъкнали трансферна цел на ЦСКА, Рошу може да напусне Левски

Вижте най-интересното от спортния печат

Сензациите в пресата: Словаци отмъкнали трансферна цел на ЦСКА, Рошу може да напусне Левски

 "Тема спорт": Рошу все пак може да напусне 

Треньорът на Левски Делио Роси даде да се разбере, че групата от футболисти, с която работи е много голяма. Сред играчите, които могат да напуснат клуба е, Нелуц Рошу. Румънският халф се представяше добре по време на подготовката, но не е от типа играчи, които италианецът харесва. 

 

Възможно е той да бъде пратен под наем или продаден. Същестува вариант да бъде пратен в Динамо Букурещ. От този отбор Левски привлече Филипе Нашименто, а за последно там игра и Ривалдиньо. 

 

На въпрос каква е ситуацията с Нелуц Рошу, Роси бе лаконичен, но не каза, че му е необходим. 

 

"Тема спорт": Пинто започва тренировки с ЦСКА 

Полузащитникът на ЦСКА Рубен Пинто ще направи днес първа тренировка с отбора. Португалецът пропусна втората част от подготвителния период, който се проведе в Испания, тъй като лекуваше контузия, получена по време на контролата с Вихрен Сандански. 

 

Пинто ще бъде извън групата на червените за мача от първия пролетен кръг срещу Верея, но ще е на линия за домакинството на Черно море седмица по-късно. 

 

Днешното занимание на ЦСКА ще е първо след прибирането на отбора от Испания. Играчите получиха тридневна почивка, а този следобед се събират на базата в Панчарево. Александър Барт и Александър Георгиев са напълно възстановени от леките травми, които имаха в края на лагера на Иберийския полуостров. В тренировката днес участие може да вземе и португалецът Укра. 


"Меридиан мач": Словаци отмъкнали цел на ЦСКА 

Словашкият гранд Слован Братислава е взел под носа на ЦСКА-София мароканския халф с испански паспорт Мохамед Раарсала. Футболистът бил харесан от представянето си във Висшата лига на Украйна, където игра за Олимпик Донецк. 

 

Роденият през 1993 година футболист искал да смени отбора и бил близо до договор с тима от Борисовата градина, но в последния момент избрал Слован Братислава заради перспективата да игае в евротурнирите през лятото. За ЦСКА-София това не е сигурно за втора поредна година.

 

Освен чаканият португалец Андре Монтейро-Укра, на “Българска армия” може да дойде още едно ново попълнение преди официалното представяне на отбора срещу Царско село в събота от 13 часа.

 

До момента новите са трила - Роланд Алберг, Бланко и Жеферсон.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки