Венци: Министър Кралев да не е Дейвид Копърфийлд?

"Сигурно не съм добре със слуха, след като не съм чул стоте предложения на Сираков"

Венци: Министър Кралев да не е Дейвид Копърфийлд?

Министър Кралев да не е Дейвид Копърфийлд? На него трябва да му отпуснат бюджет, за да направи нещо, обяви президентът на Славия Венци Стефанов след приключването на конгреса на БФС.

 

Относно думите на Любослав Пенев, че "мачът е уреден", членът на Изпълкома коментира: "Търсете причината в първите 7 години. Много хора са губили избора за държавни глави. Език мой, враг мой".
 
"Какви промени? Нормално да има промени. За Наско това е негово решение. Аз на негово място... Откакто аз съм в този Изпълком, едно единствено предложение даде той, заедно го внесохме, за младите футболисти, беше прието, след това беше отменено. Аз за това време не съм чул друго предложение, може би не съм добре със слха", каза Стефанов за промените в Изпълкома и изказването на Сираков.
 
"Новият Изпълком единствено може да се старае да помага на българския футбол. Трябва държавата, управляващите да обърнат много сериозно внимание на спорта, не само за футбола, за всички, които искат да спортуват", добави Венци.
 
"Да сме живи и здрави, да са живи и здрави българските футболисти и дай Боже да имаме повече късмет, и държавата, и футболните клубове, да гледат повече за българските футболисти", пожела той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки