Фк Верея - ЦСКА 0:5

Гостите с ударно начало и гол в 3-та минута

Фк Верея - ЦСКА 0:5

Пролетният полусезон за ЦСКА, който е един от претендентите за титлата в Първа професионална лига започва с тежко гостуване в Стара Загора на коварния тим на Верея. 

Шестият в класирането тим на Благомир Митрев ще се опита да вземе точки от "армейците", които пък се надяват с победа днес да се качат на първото място в таблицата преди лидера Лудогорец да изиграе своята среща от 21-ия кръг. 

Верея завърши миналата година доста добре и в последните си три официални мача няма загуба, като в това число победи Лудогорец като домакин с 2:1. Именно затова треньорът на днешните гости Стамен Белчев предупреди, че не трябва да има подценяване на противника и той излиза с най-доброто, с което разполага за срещата. 

ЦСКА няма загуба цели 18 мача през този сезон в първенството, а зимната им подготовка също премина без поражения. Това дава основание за позитивизма в щаба на столичани не само за победа днес, но и в битката за шампионската титла. 

Срещата на "Трейс Арена" започва в 15:00 ч., а novsport ще проследи всичко най-интересно от нея чрез традиционния си чат.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки