Живко Желев: Проспахме първите 6-7 минути

"Не мисля, че сме застрашени от изпадане"

Живко Желев: Проспахме първите 6-7 минути

Не съм доволен от резултата, не влязохме добре в мача, проспахме първите 6-7 минути, удариха ни греда, допуснахме гол, после вече търсихме да се върнем в мача, дори да победим, заяви треньорът на Литекс Живко Желев след загубата с 0:1 от Царско село. 

 

"Има обаче неумение пред гола. Двете грешки бяха индивидуални, няма да посочвам на кои бяха. Не може да си позволиш 10 минути да те няма на терена или да не си концентриран. Получаваш гол и не го връщаш. Много добре знам, че трябва да си концентриран в мачовете от първата минута до последната. Старахме се, но загубихме след една не лоша игра", каза още той. 
 
"Доволен съм от показания характер след гола. Търсихме до края да се върнем в срещата. Всеки се вложи максимално. Имам забележка към смените, с изключение на Методи, който влезе в края. Очаквах повече от другите смени", продължи Желев. 
 
"Не мисля, че сме застрашени от изпадане. Практикуваме по-техничен футбол, тежкият терен ни попречи и помогна на Царско село, които са по-здрави физически", добави треньорът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки