1. Novsport
  2. Волейбол
  3. Пожарната спря основен волейболист на Добруджа

Пожарната спря основен волейболист на Добруджа

Нефтохимик е явен фаворит срещу Марек

Пожарната спря основен волейболист на Добруджа
Основен играч на Добруджа няма да вземе участие в днешното гостуване на Монтана от 18:00 часа, тъй като е на... работа.
 
Става въпрос за либерото Христо Христов, който по професия е пожарникар. Ръководството на клуба не е успяло да освободи от длъжност своя волейболист и така за визитата в зала "Младост" ще трябва да разчита на неговата резерва Дамян Колев, пише „Тема спорт”.
 
Това обаче не е единственият проблем пред Петър Пенев. Извън състава поради контузии са Жулиен Георгиев, Светослав Арнаудов и Денис Чавдаров. На първите двама им предстоят операции, след като са преминали прегледи в столицата.
 
Последният пък пътува с тима за Монтана, но няма да бъде на разположение, тъй като все още не е възстановен от травма и има лекарска забрана да играе.
 
Всичко това превръща състава на Даниел Пеев в изявен фаворит. Домакините бяха такъв и без тези проблеми на съперника си, но в сегашната ситуация изглежда ще бъде повече от сензация, ако Добруджа съумее да вземе победа в тази четвъртфинална серия.
 

Подобни са очакванията и за другия сблъсък от тази фаза на плейофите между Нефтохимик и Марек. Шампионите приемат дупничани от 18:30 часа, като всичко друго освен победа за домакините, при това с чист резултат, ще се приеме като изненада.