Лудогорец - ЦСКА 3:2

Две греди за домакините, "армейците" с човек по-малко

Лудогорец - ЦСКА 3:2

Днес в 17:00ч. лидерът в Първа професионална лига и действащ шампион на България Лудогорец приема втория във временното класиране отбор на ЦСКА в очаквания с огромен интерес сблъсък за лидерството в шампионата. 

Разградчани имат преднина от три точки пред днешния си съперник и повечето анализатори смятат, че при победа на домакините днес, интригата за това кой ще е шампион ще се изпари напълно. Успех за ЦСКА обаче ще означава изравняване по точки и със сигурност битка до самия край на сезона. 

Двата тима си размениха по един успех през редовния сезон, като първо Лудогорец победи с 1:0 на "Армията", а "червените" надделяха с 2:1 при гостуването си. Последната среща помежду им пък беше на 14 декември за Купата на България, където отново с успеха се поздравиха столичани. 

Стамен Белчев и Димитър Димитров нямат сериозни проблеми с контузени и наказани футболисти и ще могат да заложат на най-доброто, което имат на разположение. В състава на ЦСКА след наказание се завръща звездата и голмайстор на тима Фернандо Каранга, като зад него ще действат Енрике Рафаел, Тиаго и Десподов. Лудогорец пък ще започне с Клаудиу Кешеру, който се намира в много добра форма последните седмици, като той ще бъде подкрепян от Марселиньо, Мисиджан и Лукоки. 

Както винаги, читателите на Novsport ще могат да проследят всичко най-интересно чрез традиционното ни чат-описание.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки