Сензациите в пресата: Предложили Сашо Тонев на Лудогорец, Енрике се отдалечава от ЦСКА

Вижте най-интересното от днешната преса

Сензациите в пресата: Предложили Сашо Тонев на Лудогорец, Енрике се отдалечава от ЦСКА

 "Тема спорт": Атлетико Минейро иска твърде много за Рафаел Енрике 

Оставането на бразилеца Рафаел Енрике в ЦСКА е под сериозна въпросителна. Крилото е на “Българска армия” под наем до края на шампионата, а от клуба, който държи правата му - Атлетико Минейро, искат твърде висока сума. 

 

Ако бразилския клуб не намали претенциите си за трансферна сума, вероятно ще се премине към преговори за ново отдаване под наем. Южоамериканецът се наложи като титуляр по левия фланг на атаката на ЦСКА през пролетта. 

 

В момента обаче той е с контузия на коляното. Прегледите са оптимистични и се очаква Енрике да е на линия още за двубоя с Лудогорец на 5 май на националния стадион “Васил Левски”.

 

"Меридиан мач": Лудогорец вдига Ренан за ЦСКА 

Вратарят на Лудогорец Ренан дос Сантос все още е под въпрос за гостуването на ЦСКА на 5 май. Той вече пропусна гостуването на Верея, където за резерва на Хорхе Броун беше записан младия Дамян Дамянов, син на бившия треньор на Локомотив София Валерий Дамянов. 

 

Броун пази в последните две гостувания на ЦСКА. При второто - 1/4-финалът за Купата на България, аржентинецът не се представи на ниво и носи вина за загубата на своя тим. Ренан беше титуляр в директния спорт за титлата, спечелен инфарктно от “орлите” с 3:2.

 

"Меридиан мач": Предложили Сашо Тонев на Лудогорец

Националът Александър Тонев е бил предложен от мениджъри на Лудогорец. В момента бързакът от Елин Пелин е свободен агент и си търси отбор, в който да играе през новия сезон. Той напусна елитния италиански Кротоне през февруари. Наскоро дори се пишеше, че ЦСКА 1948 му е предложил голяма заплата, за да играе във Втора лига, но юношата на автентичния ЦСКА е отклонил предложението. 

 

Преди две години Тонев бе близо до преминаване в Лудогорец, но тогава нещата не се получиха. Сега шансът да се стигне до трансфер е много малък. Основната причина е, че формата на национала е пълна мистерия, като няма официален мач през календарната година.

 

Лудогорец ще привлече поне един офанзивен футболист през лятото, тъй като не е изключено някой от основните играчи да бъде продаден. НЕ е тайна, че към Върджил Мисиджан има сериозен интерес. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки