Легендата е жива! Локо продължава битката за Първа лига (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Червено-черните" разбиха с 3:0 адашите от Горна Оряховица

Легендата е жива! Локо продължава битката за Първа лига (ВИДЕО+СНИМКИ)

Локомотив (Сф) не се отказва от борбата за промоция в Първа лига. Столичните "железничари" спечелиха с 3:0 домакинството си на Локомотив (ГО) и отново е само на три точки от лидера Царско село. "Червено-черните" са трети с 54, една повече има Ботев (Вр). До кроя на сезона остават три кръга. Въземът може да се разплете още следващата седмица. На 7 май тимът на Младен Додич ще играя "кърваво" градско дерби с Царско село.

 

Раздираният от скандали Локомотив (ГО) е 11-и. Тимът обаче е само на точка над чертата. 

Домакините поведоха в "Надежда" при първата интересна ситуация в мача. Александър Горанов се разписа във вратата на Крушарски в 19-ата минута. Защтинкитъ засече с глава центриране от корнер.
 
 
В 29-ата минута Антоний Балъков пробва късмета си от пряк свободен удар, но топката мина встрани от вратата. 
 
В края на първата част столичани направиха добра контраатака. Илия Димитров проби през центъра, одаде към Горанов, който бе спрян от Симеон Иванов. Юношата на Левски спъна бранителя и получи жълт картон от рефера Християна Гутева.
 
 
В 57-ата минута играчите на Младен Додич стигнаха до втори гол. Негов автор бе Николай Цветков. Демона овладя топката, след което изключително технично заби своя девети гол от началото на сезона.
 
 
Девет минути преди края  Владислав Романов бе изведен сам срещу вратаря на гостите, но се забави, а от това се възползва Симеон Иванов, който успя да го настигне и да избие топката. Три минути по-късно падна и третото попадение. Владимир Семерджиев подаде топката в наказателното поле, където Крушарски не се намеси на ниво и Романов без проблеми вкара.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки