Шампион с Литекс ще спасява Марица

Стоян Димитров и помощниците му хвърлиха оставки

Шампион с Литекс ще спасява Марица

Треньорът на закъсалия Марица Стоян Димитров освободи поста. С него си тръгват и помощниците му Стойчо Драмов и Алил Кардашев. Президентът на клуба Христо Христов е приел техните оставки. Той изказа благодарност за всеотдайния и ползотворен труд на тримата и счита тяхната работа в отбора за успешна. 

 

Стоян Димитров пое отбора през декември 2015 година в Югоизточна “В” група и го изкачи във Втора лига.
 
До края на настоящия сезон, от който остават три срещи, отборът ще бъде воден от директора на ДЮШ на клуба Димчо Беляков - бивш национал и шампион с Литекс.
 
Негови помощници ще бъдат Борислав Караматев и Красимир Иванов. Целта пред тях ще бъде оставане във Втора лига. 
 
Утре тримата ще проведат първа тренировка с отбора. В събота Марица гостува на Созопол, като трите точки от този мач, както и в останалите два са жизнено важни за тима.
 
Президентът на Марица г-н Христо Христов увери футболната общественост, че обстановката в отбора е изключително спокойна: “Продължаваме борбата! Никой няма вина за положението ни в момента и такава не съм търсил. Изключително съм благодарен на треньора Стоян Димитров и на екипа му за труда им и постигнатите резултати. Ние сме новак в групата и имаме 30 точки, което е голям успех. Отборите в групата са много равностойни. Ние направихме много стойностни мачове, включително с водещите отбори. Пожелавам успех на Димчо Беляков в предстоящите срещи! Аз стоя зад отбора, така като е било и до сега!”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки