Кирил Златков и Димитър Белелиев триумфираха в DEVIN Golf Open

Близо 30 участника премериха сили в Пирин Голф и Кънтри Клуб

Кирил Златков и Димитър Белелиев триумфираха в DEVIN Golf Open
За 8-ма поредна година, DEVIN избра Пирин Голф и Кънтри Клуб, за организирането на ежегодния DEVIN Golf Open Turnament, който се провежда традиционно през месец май – тази година, избраната дата бе 12-ти.
 
Участниците премериха сили, разделени в 2 дивизии, на шампионското игрище по дизайн на Иън Уснам, простиращо се в самите поли на Пирин планина. 
 
Близо 30 участника премериха сили на 18-те дупки на голф игрището в голф клуб „Пирин”. Турнирът за поредна година събра голфъри от страната и чужбина, и създаде обстановка, пълна със спортен хъс и добро настроение.
 
Преди старта на турнира, Александър Гюрнев – Мениджър „Продажби“ в DEVIN, пожела на всички успех и не по-малко се да се насладят на играта, хубавото време и разбира се водата на DEVIN.
 
Играчите бяха разделени в две дивизии, спрямо хендикапа си. В дивизия А играха голфъри с хендикап до 14,4. Първото място, със силен резултат от 38 нетни Стейбълфорд точки, спечели Кирил Златков, който миналата година се нареди трети. Той бе следван от Спас Ненов с 29 т, и Ивайло Филипов, само с точка по-малко (28).
 
В дивизия Б, голфърите бяха с хендикапи от 14.5 до 28. Първи стана Димитър Белелиев (35т.), а за второто място заявка дадоха Красимир Мартинов и Христо Божиков с равен резултат от 31 нетно точки. С по-добра игра на последните 9 дупки втори стана Мартинов, а Божиков остана трети.
 
 
По традиция имаше и две специални награди – за най-дълъг първоначален удар на 11-та дупка и за удар, попаднал най-близо до пин флага на 15-та дупка. Наградата за „Най-дълъг удар” взе втория в Дивизия А – Ивайло Филипов, а топката на победилия в Дивизия А – Кирил Златков падна само на 2,75см от пинпозицията и му спечели наградата за „Най-близо до флага”.
 
Победителите бяха наградени на церемония в Клубната къща на голф клуба, където победителите и техните придружители се насладиха на хубави вина, чийто вкус беше подчертан от продуктите на спонсора – DEVIN Crystal Like и DEVIN Air.
 
Победителите благодариха на спонсорите за хубавия турнир и им пожелаха да продължат традицията и занапред. Играчите благодариха и на екипа на Пирин Голф и Кънтри Клуб за добрата организация и добре подготвеното игрище. 

 

Щангите отрекоха протест и благодариха на Глушков

"БФВТ благодари на министъра на младежта и спорта, който протегна ръка към нас в толкова труден момент"

Минчева шампион на 25 метра пистолет

Втора остана Гинка Дачева

Теодор Асенов с бронз от Европейското по кану-каяк за юноши

Това е единственото отличие за България от шампионата в Братислава

Кевин Воклен спечели II етап от Обиколката на Франция

Тадей Погачар взе "жълтата фланелка"

Фамозна: Стилияна Николова взе всички титли в Египет

Грацията ни перфектна и на четирите уреда в Кайро

Преди Олимпиадата: Голям скандал в българската борба

Георги Иванов няма да участва в Париж, макар че спечели квота

Радослав Великов стана първият ни шампион по плажна борба

Октай Хасан бие в категорията при 80 кг

Златната рибка на българското плуване на 60 г.

Таня Богомилова празнува юбилей

Уникален: Карлос Насар подобри 3 световни рекорда в Русе

Няма обаче да ги признаят

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки