Емил Димитров: Докато клубът не чист, няма да преговаряме

Депутатът от ГЕРБ Емил Димитров коментира пред „Тема Спорт" изказвания­та на собствениците на ЦСКА. Според него, докато клубът не бъде изчистен от задължения, не може да се говори за какви­то и да било промени в управ­лението

Емил Димитров: Докато клубът не чист, няма да преговаряме
Депутатът от ГЕРБ Емил Димитров коментира пред „Тема Спорт" изказвания­та на собствениците на ЦСКА. Според него, докато клубът не бъде изчистен от задължения, не може да се говори за какви­то и да било промени в управ­лението.
 

„Собствениците на ЦСКА първоначално ни заявиха, че ка­тегорично няма да отстъпят от цената 19 милиона лева. Бя­ха твърди в това си намере­ние, а аз в крайна сметка не мога да им се моля да отстъпят от цената. Сега чувам, че ще продават за 14 милиона и с изчистени задължения. Дай Бо­же да е така. Искрено се надя­вам това да стане. Докато обаче ЦСКА не е изчистен от финансовите си задължения, не мога да коментирам дали от­ново ще седнем да преговаря­ме. Няма нищо вярно, че не сме ги потърсили. Точно в 11 часа в деня, когато пуснахме съобще­нието до БТА, Краси Георгиев им звъня в продължение на цяла минута. Никой не се обади", ко­ментира Димитров. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки