Детският отбор на Левски спечели празничен турнир

"Сините" ликуваха с титлата на организираното от ФК "София спорт" състезание

Детският отбор на Левски спечели празничен турнир

Детският отбор на Левски (родени 2009 година) спечели празничния турнир по случай 1 юни. Това бе поредното мероприятие, организирано от все по-налагащия се на футболната карта на България клуб "София Спорт" с президент известният специалист Владимир Стоянов. На финала "сините" надвиха с 5:2 Славия и грабнаха трофея. В мач за третото място домакините от "София Спорт", които са водени от младия, но много перспективен треньор Йордан Димитров, победиха Миньор (Пк) с 2:0.

Това бе вторият безплатен за участниците турнир, след проведеният миналия месец турнир за купа "Възраждане". Двете състезания са част от честванията за петата годишнина от основаването на "София Спорт". Те се проведоха с помощта на столичния район "Възраждане" на отлично подготвените терени на комплекс "Спортна София" на негова територия.

Сега за "София Спорт" предстои "горещо лято". Клубът е традиционен организатор на международните турнири "Несебър Къп", които ще се проведат в морския ни курорт от 20 до 25 юни и 24 до 29 август. Очаква се в тях да участват общо над 120 отбора от 10 страни в различните възрастови групи.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки