Травма още мъчи Везалов

"Направихме контролата с Раковски за футболисти като него. Очаквахме, че от такъв мач може да имаме само негативи", сподели Илиан Илиев

Травма още мъчи Везалов

Контузията на централния защитник на Левски Димитър Везалов все още не е отшумяла и това е причината да не вземе участие в контролна среща с втородивизионния Раковски, загубена от "сините" с 0:1.

 

Везалов, който получи травма още в мача с Берое се възстановяваше в последните дни и се смяташе, че ще играе в днешната среща, но е изпитал болки на контузеното място.

 

„Направихме този мач за футболисти като Везалов, но той почувства болки на същото място. Трябва да мине прегледи и едва след тях ще знаем, дали е в състояние да играе срещу ЦСКА. Разчитаме на това, за да можем да си пренаредим състава“, отбеляза треньорът на „сините“ Илиан Илиев. Очаквахме, че от такъв мач може да имаме само негативи. Неприятно е, че загубихме, но от физически естество беше добре, че играхме.", сподели наставникът на "сините" Илиан Илиев.

 

"Хубаво е футболистите да видят, че има и такива мачове, тъй като може за Купата да играем в подобна обстановка. Не се получи добра контрола, тъй като след гола, който получихме от контраатака, съперникът стоеше само отзад и пречеше, а това не е подходящо за контролен мач. На мен ми харесват футболисти, като Борислав Цонев и Антонио Вутов. Цонев беше в групата за мача с Литекс, така че може да е в групата и за мача с ЦСКА. Нуно Пинто се представя добре във фаза атака, но не така стоят нещата във фаза защита. Този проблем не е от сега, така беше и през миналия сезон. По този въпрос трябва да се работи“, завърши младият специалист.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки