Треньорът на Берое: Искам да благодаря на всички наши фенове!

Иван Желев бе много щастлив след успеха в баража

Старши треньорът на Берое до 17 години Иван Желев, който води мъжкия тим в баража за място в efbet Лига, коментира победата с 1:0 над Спортист Своге на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

„Искам да благодаря на всички привърженици на Берое, които дойдоха до Велико Търново, както и на домакините от Велико Търново. Ясно е, че в нашия отбор има по-класни футболисти и беше важно да го докажем. Всичко е свързано, и концентрация, и други неща, които се изискват, радостно е, че днес се получи. Хубавото е, че издържахме и победихме“, започна Желев.

„Не искам да коментирам нещата, които са били досега. Важно е какво ще се случи отсега нататък в клуба. Имаше промяна в начина, по който искаме да играем, но имахме предимството, че противникът не знаеше как ще играем и момчетата доколкото можаха, изпълниха. В момента лесно могат да се намерят записи на техни мачове и изгледахме всичко, което можахме. Анализите е най-добре да го правят хората от ръководството. За мен важното е да работя в Берое. Ръководството решава кой ще е треньор, аз нямам лиценза да съм старши треньор“, каза още той.

Още от БГ Футбол

„Очаквах друго противодействие от Етър“

„Нищо не е свършило, докато не приключи сезонът“

„Емоциите са страхотни!“

Вижте подробности

Вижте подробности

Има много неща, над които трябва да работим

„Много тежък двубой ни очаква срещу Левски“

„ВАР ни открадна четири точки, не е нормално да играем в този час“

„Още от началото знаехме, че мачът ще е труден“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки