Фенове на Левски с призив към Сираков

Заради случая с Краев

Фенове на Левски призоваха мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков да форсира преговорите с Андриан Краев. Халфът е с изтичащ в края на сезона договор, а сериозен интерес към него проявява хегемонът Лудогорец. Привържениците на "сините" вярват, че един от капитаните все още може да остане на стадион "Георги Аспарухов", но за целта са необходими действия от ръководството и адекватно предложение към национала, гласи позиция на страницата Нашата любов е по-силна от вашата омраза.

"Ръководството на Левски и в частност Сираков трябва да направят всичко по силите си, за да убедят Анди Краев да остане в Левски. В днешния футбол всичко е пари, а в Разград разполагат с ресурс, непосилен за нас. Ок. Слоган от типа "Ние сме Левски" от години не помага и това трябва да е ясно на Сирака.
Но така, както се предлагат високи възнаграждения на Сонко и Цунами, същото трябва да се случи и с Краев, който все пак е капитан, национал и видимо основен футболист. С предложения от 7.5 хил. евро при положение, че дори към Жереми Петрис е била по-висока офертата...няма да стане.
Редно е Левски да убеди Краев да остане сега с уговорката да го продадем лятото, но в отбор навън, защото там е истината.
Дадем ли втори основен играч на Лудогорец...
Какви амбиции за титли и купи сънуваме?"

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки