Ел Джемили със силно обещание към феновете

Испанецът разочарован от равенството с Крумовград

Джавад Ел Джемили, офанзивният футболист на Левски, обеща на феновете на тима той и съотборниците му да не допускат повече мачове като този с Крумовград. "Сините" стигнаха само до 2:2 в Пловдив, но разочароваха с изявите си след почивката. Иначе испанецът получи приз за играч №1 на юли, както и за втори кръг, когато вкара два гола на Ботев Пд. Наградата е на Пресклуб България.

„Щастлив съм да спечеля този индивидуален трофей, разбира се, това е благодарение на работата на моите съотборници и щаба. Благодаря за наградата“, започна Ел Джемили.

Беше труден терен. Опитвахме се да движим топката, да играем нашата игра. Губихме, но успяхме да вкараме два гола, след това обаче отново ни отбелязаха. Ще се постараем повече такива мачове да няма“, каза той относно равенството 2:2 с Крумовград.

„Адаптирам се добре към страната, съотборниците ми помагат. Тренирах усилено и когато получавам възможности да играя ги използвам.“

„Мисля, че понеже играхме доста мачове в Европа така се получаваше. Смятам, че може да се случи и в следващите мачове да печелим преди последните минути“, допълни Ел Джемили.

Още от БГ Футбол

„Очаквах друго противодействие от Етър“

„Нищо не е свършило, докато не приключи сезонът“

„Емоциите са страхотни!“

Вижте подробности

Вижте подробности

Има много неща, над които трябва да работим

„Много тежък двубой ни очаква срещу Левски“

„ВАР ни открадна четири точки, не е нормално да играем в този час“

„Още от началото знаехме, че мачът ще е труден“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки