Само Везалов и Гаджев пропуснаха последната открита тренировка на Левски преди вечното дерби (видео+снимки)

20 полеви футболисти и трима вратари взеха участие в сутрешното занимание, съобщи репортер на Novsport.com

Само Везалов и Гаджев пропуснаха последната открита тренировка на Левски преди вечното дерби (видео+снимки)

Точно 20 полеви футболисти и трима вратари взеха участие в сутрешната тренировка на Левски, която се проведе на помощното игрище на стадион „Георги Аспарухов” и бе последната открита изцяло за фенове и журналисти преди вечното дерби с ЦСКА в събота, съобщи репортер на Novsport.com.

От заниманието отсъстваха контузеният защитник Димитър Везалов и халфът Владимир Гаджев, който е с националния отбор в Чехия за световната квалификация във вторник вечер.

На пълни обороти се готви стражът Пламен Илиев, който имаше леки здравословни проблеми, вече е напълно възстановен и тренира с треньора на вратарите Краси Колев.

Тренировката започна с упражнения за общо физическа подготовка, продължи с такива за подобряване на техническото усъвършенстване на футболистите и приключи с двустранна игра на умален терен. Старши треньорът на „сините” Илиан Илиев включи в заниманието и четирима юноши - Ради Цонев, Чаворски, Стоичков и Христо Попадиин, като последният се готвеше на облекчен режим.

Следобедната тренировка на Левски ще започне в 17:00 часа и ще бъде закрита, както и всички останали занимания до дербито с ЦСКА от деветия кръг на „А” група.

Ето и пълната програма на тима до големия мач:
Вторник (16 октомври) – тренировка в 17,00 часа (закрита)
Сряда (17 октомври) – тренировка в 16,00 часа (закрита)
Четвъртък (18 октомври) – тренировка в 10,30 часа (закрита)
Петък (19 октомври) – пресконференция на Илиан Илиев в 14,30 часа в хотела на ДЮШ, тренировка в 16,00 часа (първите 15 минути ще бъдат открити за фенове и журналисти)
Събота (20 октомври) - ЦСКА – Левски в 16,00 часа, Национален стадион „Васил Левски”.


 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки